LASTİK İŞ

''KAŞIKLA VERİYORLAR KEPÇEYLE ALIYORLAR''

Asayiş 08.09.2019 - 11:30, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

''KAŞIKLA VERİYORLAR KEPÇEYLE ALIYORLAR''

Yeniden Refah Partisi Kocaeli İl Başkanı Mehmet Aras, gelen zam kararlarında tepki göstererek “ Kaşıkla veriyorlar, kepçe ile geri alıyorlar” dedi

Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Mehmet Aras partililerle il binasında bir araya geldi. Okulların açılması ile birlikte, yaz tatilini tamamladıklarını bugünden sonra aktif bir şekilde sahada olacaklarının altını çizen Aras, 12 ilçeyi, 472 mahalleyi partililer ile birlikte dolaşacaklarını ve erken seçim olasılığı ile hareket edeceklerini vurguladı. İlimizde ulaşıma gelen zam kararına da tepki gösteren Aras “Yapılan zamlar vatandaşın canını yakıyor. Kaşıkla veriyorlar kepçe ile geri alıyorlar” dedi. Basın açıklaması sonrası İl Başkanı Aras önderliğinde partililer esnaf ziyaretlerinde bulunarak broşür dağıttı.   YAPILAN ZAMLAR VATANDAŞIN CANINI YAKIYOR Basın açıklamasında konuşan Yeniden Refah Partisi Kocaeli İl Başkanı Mehmet Aras “Bugün tarihi bir gündür. 2019-2020 Eğitim ve öğretim Pazartesi günü başlıyor. Artık deniz ve piknik mevsimini tamamladık. Bugünden itibaren araziye iniyoruz. Bugün İzmit’te indirme ve çıkarma harekatı başlatıyoruz. Haftaya Cumartesi ise Gebze de olacağız. Daha sonra 12 ilçeyi 472 mahalleyi gezeceğiz. Erken seçim önümüzdedir. Yapılan zamlar vatandaşın canını yakıyor. Kaşıkla veriyorlar kepçe ile alıyorlar” dedi.   BİRBİRLERİNİ TEHDİT EDİYORLAR “Bize hep rüzgar karşımızdan gelmiştir” diyen Aras “Rüzgar Davutoğlu’na Babacan’a var. Bunların arkasında dış güçler var. 15 yıldır hükümette görev yapıp hiç bir şey başaramayanlar yeni partilerle vatandaşın karşısına çıkıyorlar. Vatandaşımızı, esnafımızı ziyaret edeceğiz. Bizler şu anda zora talibiz. Davutoğlu biz konuşursak siz sokağa çıkamazsınız diyor. Cumhurbaşkanımızda biz sizin arkanızdakileri konuşursak siz sokağa çıkamazsınız diyor. Birbirlerini tehdit ediyorlar. Kirli siyaset yapıyorlar” dedi.   YER YERİNDEN OYNAYACAK Sözlerini sürdüren Aras “Büyük kongremiz 27 Ekimde. Ankara’da ki büyük kongre salonunu dolacak. Yer yerinden oynayacak. Bu genel başkanımızın talimatıdır. Seçimden önce ay ile haç’ın kavgası diyen hükümet seçim sonrası kilise açmıştır. Dışa bağımlı olmadan, üreten, İslam birliğini kuran bir Refah Partisini göreceksiniz. Bizler için şimdi araziye çıkma vaktidir. Bundan sonra tüm ilçelerimizi kalabalık bir şekilde dolaşacağız. Rozetlerimiz de bugün yakalarımıza takacağız. Kandıra İlçe Başkanlığı görevine, Levent Gödek getirilmiştir. Kendisine yeni görevinde başarılar diliyoruz” dedi.
Yeniden Refah Partisi Kocaeli İl Başkanı Mehmet Aras, gelen zam kararlarında tepki göstererek “ Kaşıkla veriyorlar, kepçe ile geri alıyorlar” dedi

Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Mehmet Aras partililerle il binasında bir araya geldi. Okulların açılması ile birlikte, yaz tatilini tamamladıklarını bugünden sonra aktif bir şekilde sahada olacaklarının altını çizen Aras, 12 ilçeyi, 472 mahalleyi partililer ile birlikte dolaşacaklarını ve erken seçim olasılığı ile hareket edeceklerini vurguladı. İlimizde ulaşıma gelen zam kararına da tepki gösteren Aras “Yapılan zamlar vatandaşın canını yakıyor. Kaşıkla veriyorlar kepçe ile geri alıyorlar” dedi. Basın açıklaması sonrası İl Başkanı Aras önderliğinde partililer esnaf ziyaretlerinde bulunarak broşür dağıttı.

 

YAPILAN ZAMLAR VATANDAŞIN CANINI YAKIYOR

Basın açıklamasında konuşan Yeniden Refah Partisi Kocaeli İl Başkanı Mehmet Aras “Bugün tarihi bir gündür. 2019-2020 Eğitim ve öğretim Pazartesi günü başlıyor. Artık deniz ve piknik mevsimini tamamladık. Bugünden itibaren araziye iniyoruz. Bugün İzmit’te indirme ve çıkarma harekatı başlatıyoruz. Haftaya Cumartesi ise Gebze de olacağız. Daha sonra 12 ilçeyi 472 mahalleyi gezeceğiz. Erken seçim önümüzdedir. Yapılan zamlar vatandaşın canını yakıyor. Kaşıkla veriyorlar kepçe ile alıyorlar” dedi.

 

BİRBİRLERİNİ TEHDİT EDİYORLAR

“Bize hep rüzgar karşımızdan gelmiştir” diyen Aras “Rüzgar Davutoğlu’na Babacan’a var. Bunların arkasında dış güçler var. 15 yıldır hükümette görev yapıp hiç bir şey başaramayanlar yeni partilerle vatandaşın karşısına çıkıyorlar. Vatandaşımızı, esnafımızı ziyaret edeceğiz. Bizler şu anda zora talibiz. Davutoğlu biz konuşursak siz sokağa çıkamazsınız diyor. Cumhurbaşkanımızda biz sizin arkanızdakileri konuşursak siz sokağa çıkamazsınız diyor. Birbirlerini tehdit ediyorlar. Kirli siyaset yapıyorlar” dedi.

 

YER YERİNDEN OYNAYACAK

Sözlerini sürdüren Aras “Büyük kongremiz 27 Ekimde. Ankara’da ki büyük kongre salonunu dolacak. Yer yerinden oynayacak. Bu genel başkanımızın talimatıdır. Seçimden önce ay ile haç’ın kavgası diyen hükümet seçim sonrası kilise açmıştır. Dışa bağımlı olmadan, üreten, İslam birliğini kuran bir Refah Partisini göreceksiniz. Bizler için şimdi araziye çıkma vaktidir. Bundan sonra tüm ilçelerimizi kalabalık bir şekilde dolaşacağız. Rozetlerimiz de bugün yakalarımıza takacağız. Kandıra İlçe Başkanlığı görevine, Levent Gödek getirilmiştir. Kendisine yeni görevinde başarılar diliyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.