LASTİK İŞ
ismail

KASAPHAN GERİ SAYIMA BAŞLADI…

Ekonomi 11.07.2017 - 09:19, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KASAPHAN GERİ SAYIMA BAŞLADI…

İlçemizde yaşayıp da, Ümmiye Köyü Muhtarı Mesut Kanapara'yı tanımayan yoktur herhalde. Genç muhtar olan Kanpara aynı zamanda genç girişimciliği ile göze batıyor.  Ümmiye Köyü'nün muhtarlığının yanı sıra Karaköprü Mahallesi'nde kansine ait, 'Mesut Kasap Izgara' nın sahibi olan Muhtar Kanpara, uzun süredir hayalini kurduğu Kasaphan adını verdiği Kasap ve Et Evi'nin açılışı adeta gün sayıyor.  D-130 Karayolu İzmit istikameti İstikbal Mobiyanın karşısında, yapımına başladığı Kasaphan için geri sayıma başlayan sevgili muhtar, bugünlerde tüm mesaisini Kasaphan için harcıyormuş.  Kulağımıza gelenlere göre, Mesut Kanpara, Kasaphan'ın bu ayın sonunda açmayı hedefliyor. Muhtar Kanpara daha sonra da, görkemli bir tören ile Kasaphan'ın açılışını yapacakmış.  Hayırlısı Olsun Mesut Kanpara, bizde o güzet etlerini yemek için gün sayıyoruz. Allah mahçup etmesin…

İlçemizde yaşayıp da, Ümmiye Köyü Muhtarı Mesut Kanapara'yı tanımayan yoktur herhalde. Genç muhtar olan Kanpara aynı zamanda genç girişimciliği ile göze batıyor. 
Ümmiye Köyü'nün muhtarlığının yanı sıra Karaköprü Mahallesi'nde kansine ait, 'Mesut Kasap Izgara' nın sahibi olan Muhtar Kanpara, uzun süredir hayalini kurduğu Kasaphan adını verdiği Kasap ve Et Evi'nin açılışı adeta gün sayıyor. 
D-130 Karayolu İzmit istikameti İstikbal Mobiyanın karşısında, yapımına başladığı Kasaphan için geri sayıma başlayan sevgili muhtar, bugünlerde tüm mesaisini Kasaphan için harcıyormuş. 
Kulağımıza gelenlere göre, Mesut Kanpara, Kasaphan'ın bu ayın sonunda açmayı hedefliyor. Muhtar Kanpara daha sonra da, görkemli bir tören ile Kasaphan'ın açılışını yapacakmış. 
Hayırlısı Olsun Mesut Kanpara, bizde o güzet etlerini yemek için gün sayıyoruz. Allah mahçup etmesin…

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.