LASTİK İŞ
ismail

KASAPHAN PROTOKOLÜ AĞIRLADI

Ekonomi 21.08.2017 - 12:11, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KASAPHAN PROTOKOLÜ AĞIRLADI

İlçemizin en güzel köylerinden birisi olan Ümmiye Köyü'nün genç ve çalışkan muhtarı Mesut Kanpara, bir koltukta bir kaç karpuz taşımayı iyi beceriyor. Aynı zamanda iyi bir Celep (Kasap) olan Muhtar Kanpara, bu işin uzun yıllardır ticaretini de yapıyor.  Karaköprü Mahallesi'nde ki, dükkanını D-130 Karayolu (TÜV Yanı) kenarına taşıyan Sevgili Kanpara, yaklaşık 6 aydır bütün yatırımını bu dükkana  yaptı. 2 kat üzerine inşaa edilen çok şık bir görünüme sahip olan Kasaphan, özellikle gece aydınlatmasıyla dikkat çekiyor. Günün hemen her saati, müşterilerine ızgara et ürünleri hazırlayan Muhtar Kanpara, son olarak, ilçe protokolünü ağırladı.  Geçtiğimiz hafta içinde, Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük Belediyesi Genel Koordinatörü Nihat Abiş ve Gölcük İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Burçak Kırca, Kasaphan'ın yeni giderek, ilk siftahı yaptılar.  Bizbirinden leziz etleri elleriyle ızgarada pişiren Muhtar Kanpara, servisi de kendisi yaptı. Kanpara'ya yeni işyerinde hayırlı bol kazançlar temenni eden ilçe protokolü, yeni yeri çok beğendiklerini ifade ettiler.  Oldukça şık görüntüsüyle dikkatlaei üzerine çeken, Kasaphan Köfteci Yusuf'un köftesini solladı bile.  Bizde Muhtar Kanpara'ya, Kasaphan'da hayırlı ve helal kazançlar temenni ediyoruz. İnşallah bizde bir gün Kasaphan'a siftah yapmaya gideceğiz. Hemde Mantar Pano ekibi olarak...  

İlçemizin en güzel köylerinden birisi olan Ümmiye Köyü'nün genç ve çalışkan muhtarı Mesut Kanpara, bir koltukta bir kaç karpuz taşımayı iyi beceriyor. Aynı zamanda iyi bir Celep (Kasap) olan Muhtar Kanpara, bu işin uzun yıllardır ticaretini de yapıyor. 
Karaköprü Mahallesi'nde ki, dükkanını D-130 Karayolu (TÜV Yanı) kenarına taşıyan Sevgili Kanpara, yaklaşık 6 aydır bütün yatırımını bu dükkana  yaptı. 2 kat üzerine inşaa edilen çok şık bir görünüme sahip olan Kasaphan, özellikle gece aydınlatmasıyla dikkat çekiyor. Günün hemen her saati, müşterilerine ızgara et ürünleri hazırlayan Muhtar Kanpara, son olarak, ilçe protokolünü ağırladı. 
Geçtiğimiz hafta içinde, Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük Belediyesi Genel Koordinatörü Nihat Abiş ve Gölcük İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Burçak Kırca, Kasaphan'ın yeni giderek, ilk siftahı yaptılar. 
Bizbirinden leziz etleri elleriyle ızgarada pişiren Muhtar Kanpara, servisi de kendisi yaptı. Kanpara'ya yeni işyerinde hayırlı bol kazançlar temenni eden ilçe protokolü, yeni yeri çok beğendiklerini ifade ettiler. 
Oldukça şık görüntüsüyle dikkatlaei üzerine çeken, Kasaphan Köfteci Yusuf'un köftesini solladı bile. 
Bizde Muhtar Kanpara'ya, Kasaphan'da hayırlı ve helal kazançlar temenni ediyoruz. İnşallah bizde bir gün Kasaphan'a siftah yapmaya gideceğiz. Hemde Mantar Pano ekibi olarak...

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.