LASTİK İŞ
ismail

KASKF AMATÖR SÜPER LİG VE 1.KÜME KULÜP BAŞKANLARIYLA TOPLANDI

Spor 26.11.2019 - 17:45, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KASKF AMATÖR SÜPER LİG VE 1.KÜME KULÜP BAŞKANLARIYLA TOPLANDI

Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Murat Aydın önceki gün Hasan Doğan Amatör Evinde Amatör Süper Ligde 18 ve Birinci Amatör Kümede mücadele eden 40 kulüp başkanı ile akşam yemeğinde bir araya gelip genel anlamdaki sorunları konuşarak fikir alış verişinde bulundular.

Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Murat Aydın ve yönetim kurulu üyeleri önceki gün Hasan Doğan Amatör Evinde 2019-2020 sezonunda mücadele eden Amatör Süper Lig A ve B Grubunda 18 takım ile Birinci Amatör Küme A, B, C ve D Grubunda mücadele eden 40 takımın kulüp başkanları ile bir araya gelip genel durum değerlendirmesi toplantısı yaptı. KASKF Başkanı Murat Aydın açılış konuşması yaparken tüm kulüp başkanlarının sorunlarını ve isteklerini tek tek not tutup yetkili makamlara ileteceğini bildirdi. Toplantıya bazı kulüp başkanları mazeretleri ve il dışında olması nedeniyle katılmazken, bazı kulüp başkanları toplantıya katılmadı. Toplantıda maçlarda yaşanan sorunlar dile getirilirken statlarda yaşanan üzücü olaylar son verilmesi konusunda fikir alışverişinde bulundular.   MURAT AYDIN KONUŞTU Yemek sonrasında KASKF Başkanı Murat Aydın açılış konuşmasında “yemeğe katılan tüm başkanlara teşekkür ederim. Sorunları çözmek için buradayız. Bundan sonraki toplantıda taban birlikleri başkanları ve yöneticiler olacak. Şimdi sorunlarınızı dile getirmek size düşüyor. Futbol İl Temsilcisi Mithat Ağa burada onun konuşması sonrasında sizleri dinleyeceğim ve tek tek tüm sorunları birlikte ele alacağız. Herkesin zamanın çaldığımı için sizlerden özür diliyorum. Beni dinlediniz için teşekkür ediyorum” dedi. Futbol İl Temsilcisi Mithat Ağa konuşmasında “ Durum değerlendirme toplantısına katıldığınız için teşekkür ederim. Statlarda bazen çok üzücü olaylar yaşanıyor. Herkesin daha duyarlı olmasını bekliyorum. Hepimiz hata yaparız. Ben her zaman KASKF spor ailesinin yanındayım. Sorunları konuşarak burada çözmemiz lazım. Bende biliyorum bazen çok haklısınız ama talihsiz olaylar gelince bütün sorunlarda başta Başkanım Murat Aydın’a ve bana yapılan sözlü saldırılar bizleri çok üzüyor. Bizler sizler için gönüllü çalışıyoruz. Herkese vermiş olduğu katkılardan dolayı teşekkür ederim” dedi   KULÜPLERİN SORUNLARI ELE ALINDI Hasan Doğan Amatör Evinde yapılan Durum Değerlendirme toplantısında Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Murat Aydın, Futbol İl Temsilcisi Mithat Ağa, KASKF yönetim kurulu üyeleri Yalçın Gül, Murat Demirhan,  Hakan Kalıntaş,   Mehmet Çetinkaya,  Şaban Eraslan, Ali Akbaş,  Onur Ak,  Hüseyin Bat,  Ümit Yalsız, Seyhan Küçükleroğlu, Sabri Yıldız, Hayrullah Serim, KASKF Müdür Celal Güreşen hazır bulundu. Toplantıda kulüp başkanları hakem atamalarında daha düzenli olunması önemli maçlara klasman hakemlerinin verilmesini, bazı genç hakemlerin antrenörler ve yöneticilere karşı saygılı olunması, Hakemlere daha iyi eğitim verilmesini talep etti.  Kulüp yöneticilerinin maç esnasında birbirlerine daha duyarlı olması üç puan için değil dostluk için yarışılması temenni edildi.  
Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Murat Aydın önceki gün Hasan Doğan Amatör Evinde Amatör Süper Ligde 18 ve Birinci Amatör Kümede mücadele eden 40 kulüp başkanı ile akşam yemeğinde bir araya gelip genel anlamdaki sorunları konuşarak fikir alış verişinde bulundular.

Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Murat Aydın ve yönetim kurulu üyeleri önceki gün Hasan Doğan Amatör Evinde 2019-2020 sezonunda mücadele eden Amatör Süper Lig A ve B Grubunda 18 takım ile Birinci Amatör Küme A, B, C ve D Grubunda mücadele eden 40 takımın kulüp başkanları ile bir araya gelip genel durum değerlendirmesi toplantısı yaptı. KASKF Başkanı Murat Aydın açılış konuşması yaparken tüm kulüp başkanlarının sorunlarını ve isteklerini tek tek not tutup yetkili makamlara ileteceğini bildirdi. Toplantıya bazı kulüp başkanları mazeretleri ve il dışında olması nedeniyle katılmazken, bazı kulüp başkanları toplantıya katılmadı. Toplantıda maçlarda yaşanan sorunlar dile getirilirken statlarda yaşanan üzücü olaylar son verilmesi konusunda fikir alışverişinde bulundular.

 

MURAT AYDIN KONUŞTU

Yemek sonrasında KASKF Başkanı Murat Aydın açılış konuşmasında “yemeğe katılan tüm başkanlara teşekkür ederim. Sorunları çözmek için buradayız. Bundan sonraki toplantıda taban birlikleri başkanları ve yöneticiler olacak. Şimdi sorunlarınızı dile getirmek size düşüyor. Futbol İl Temsilcisi Mithat Ağa burada onun konuşması sonrasında sizleri dinleyeceğim ve tek tek tüm sorunları birlikte ele alacağız. Herkesin zamanın çaldığımı için sizlerden özür diliyorum. Beni dinlediniz için teşekkür ediyorum” dedi. Futbol İl Temsilcisi Mithat Ağa konuşmasında “ Durum değerlendirme toplantısına katıldığınız için teşekkür ederim. Statlarda bazen çok üzücü olaylar yaşanıyor. Herkesin daha duyarlı olmasını bekliyorum. Hepimiz hata yaparız. Ben her zaman KASKF spor ailesinin yanındayım. Sorunları konuşarak burada çözmemiz lazım. Bende biliyorum bazen çok haklısınız ama talihsiz olaylar gelince bütün sorunlarda başta Başkanım Murat Aydın’a ve bana yapılan sözlü saldırılar bizleri çok üzüyor. Bizler sizler için gönüllü çalışıyoruz. Herkese vermiş olduğu katkılardan dolayı teşekkür ederim” dedi

 

KULÜPLERİN SORUNLARI ELE ALINDI

Hasan Doğan Amatör Evinde yapılan Durum Değerlendirme toplantısında Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Murat Aydın, Futbol İl Temsilcisi Mithat Ağa, KASKF yönetim kurulu üyeleri Yalçın Gül, Murat Demirhan,  Hakan Kalıntaş,   Mehmet Çetinkaya,  Şaban Eraslan, Ali Akbaş,  Onur Ak,  Hüseyin Bat,  Ümit Yalsız, Seyhan Küçükleroğlu, Sabri Yıldız, Hayrullah Serim, KASKF Müdür Celal Güreşen hazır bulundu. Toplantıda kulüp başkanları hakem atamalarında daha düzenli olunması önemli maçlara klasman hakemlerinin verilmesini, bazı genç hakemlerin antrenörler ve yöneticilere karşı saygılı olunması, Hakemlere daha iyi eğitim verilmesini talep etti.  Kulüp yöneticilerinin maç esnasında birbirlerine daha duyarlı olması üç puan için değil dostluk için yarışılması temenni edildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.