LASTİK İŞ
ismail

KASKF’DEN BİLGİSAYAR TEŞEKKÜRÜ

Spor 12.03.2018 - 14:00, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KASKF’DEN BİLGİSAYAR TEŞEKKÜRÜ

Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (KASKF) Başkanı Murat Aydın ve yönetim kurulu üyeleri ile ilçemizdeki amatör spor kulüp başkanları, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’in makamında ziyaret etti. Başkan Aydın, Başkan Ellibeş’e ziyaretin anısına bir hediye takdiminde bulunarak, amatör spor kulüplerin sorunlarını Başkan Ellibeş’e aktardı

KASKF Başkanı Murat Aydın ve yönetim kurulu üyeleri ile ilçemizdeki amatör spor kulüp başkanları, Belediyesi Mehmet Ellibeş’i makamında ziyaret ederek başladı. Ziyarette ilk söz alan, KASKF Başkanı Aydın, Başkan Ellibeş’e kabullerinden dolayı teşekkür ederek, KASKF’ye hediye etmiş oldukları bilgisayarlardan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Başkan Aydın ayrıca, amatör spor kulüplerinin yaşadığı sıkıntıları Başkan Ellibeş’e anlatarak, çözüm bulunması konusunda destek istedi. Kocaeli’nde amatör spor potansiyelinin çok yüksek olduğunun altını çizen başkan Aydın, Gölcük’te bile bir çok ilden çok amatör spor kulüp olduğuna dikkat çekti. Amaçlarının, gençliği kötü alışkanlıklardan uzak tutmak ve spora yönlendirmek olduğunu ifade ederek, “bu konuda bize yardımcı olan, başta tüm kulüp başkanlarına ve yöneticilerime teşekkür ediyorum. Hepsinin emekleri inkar edilemez. Bu manada, Gölcük’teki birliktelik örnek teşkil ediyor” dedi.      ELLİBEŞ: “KASKF TARİH YAZIYOR” Daha sonra söz Başkan Ellibeş, KASKF’nun tarih yazdığının altını çizerek, “Sizlerden tek ricam. Bunu hiçbir beklenti beklemeden, mevki makam gözetmeden istiyorum. Lütfen çocuklarımıza sahip çıkın. Bunu hassaten rica ediyorum. Bu manada, benden istediğiniz her şeyi yerine getirmek için bütün şartları zorlayabilirim. Benim başka bir beklentim yok. Çünkü, çocuklarımızı kötü alışkanlıklardan ve sokaklardan kurtarmanın en güzel yanı spora yönlendirmek. Bu yüzden KASKF tarih yazıyor diyorum. Siz bu tarihi yazmaya devam ettiğiniz sürece, çocuklarımız her türlü kötü alışkanlıklardan ve sokaklardan kurtulur. Aynı zamanda, yaptığınız işi çok önemsiyor ve alkışlıyorum. İlçemizdeki amatör spor kulüplerine elimizden geldiğince, malzeme yardımı ve ulaşım desteği sağlıyoruz. Ama bu yeterli mi? Tabii ki yeterli değil. Ama istekler sınırsız, imkanlar kısıtlı olunca, bazen yetersiz kalabiliyoruz” diyerek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (KASKF) Başkanı Murat Aydın ve yönetim kurulu üyeleri ile ilçemizdeki amatör spor kulüp başkanları, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’in makamında ziyaret etti. Başkan Aydın, Başkan Ellibeş’e ziyaretin anısına bir hediye takdiminde bulunarak, amatör spor kulüplerin sorunlarını Başkan Ellibeş’e aktardı

KASKF Başkanı Murat Aydın ve yönetim kurulu üyeleri ile ilçemizdeki amatör spor kulüp başkanları, Belediyesi Mehmet Ellibeş’i makamında ziyaret ederek başladı. Ziyarette ilk söz alan, KASKF Başkanı Aydın, Başkan Ellibeş’e kabullerinden dolayı teşekkür ederek, KASKF’ye hediye etmiş oldukları bilgisayarlardan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Başkan Aydın ayrıca, amatör spor kulüplerinin yaşadığı sıkıntıları Başkan Ellibeş’e anlatarak, çözüm bulunması konusunda destek istedi. Kocaeli’nde amatör spor potansiyelinin çok yüksek olduğunun altını çizen başkan Aydın, Gölcük’te bile bir çok ilden çok amatör spor kulüp olduğuna dikkat çekti. Amaçlarının, gençliği kötü alışkanlıklardan uzak tutmak ve spora yönlendirmek olduğunu ifade ederek, “bu konuda bize yardımcı olan, başta tüm kulüp başkanlarına ve yöneticilerime teşekkür ediyorum. Hepsinin emekleri inkar edilemez. Bu manada, Gölcük’teki birliktelik örnek teşkil ediyor” dedi.   

 
ELLİBEŞ: “KASKF TARİH YAZIYOR”
Daha sonra söz Başkan Ellibeş, KASKF’nun tarih yazdığının altını çizerek, “Sizlerden tek ricam. Bunu hiçbir beklenti beklemeden, mevki makam gözetmeden istiyorum. Lütfen çocuklarımıza sahip çıkın. Bunu hassaten rica ediyorum. Bu manada, benden istediğiniz her şeyi yerine getirmek için bütün şartları zorlayabilirim. Benim başka bir beklentim yok. Çünkü, çocuklarımızı kötü alışkanlıklardan ve sokaklardan kurtarmanın en güzel yanı spora yönlendirmek. Bu yüzden KASKF tarih yazıyor diyorum. Siz bu tarihi yazmaya devam ettiğiniz sürece, çocuklarımız her türlü kötü alışkanlıklardan ve sokaklardan kurtulur. Aynı zamanda, yaptığınız işi çok önemsiyor ve alkışlıyorum. İlçemizdeki amatör spor kulüplerine elimizden geldiğince, malzeme yardımı ve ulaşım desteği sağlıyoruz. Ama bu yeterli mi? Tabii ki yeterli değil. Ama istekler sınırsız, imkanlar kısıtlı olunca, bazen yetersiz kalabiliyoruz” diyerek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.