LASTİK İŞ
ismail

KASKF İHRAÇ KARARI VEREMEZ

Spor 11.01.2020 - 10:57, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KASKF İHRAÇ KARARI VEREMEZ

Arslanbey Gençlerbirliği- Tayfunspor maçında yaşanan olaylar nedeniyle Amatör Evi'nde yapılan basın açıklamasında KASKF Başkanı Murat Aydın, Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar ve Futbol İl Temsilcisi Mithat Ağa, olayları yapanları kınadıklarını ifade etti

Basın mensuplarının gazeteciler gününü kutlayarak konuşmalarına başlayan Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Başkanı Murat Aydın, " Maalesef bazı istemediğimiz tatsız olaylar yaşandı. Kulüplerimizle bir araya geldik. Olumsuz havanın kalkması için uğraş verdik. Barış ve kardeşlik içinde olmalıyız. Eyleme karışan kişileri onaylamıyoruz. Bu olayı sadece kulüplere ve bölgelere zarar verecek noktaya getirmemeliyiz. Müsabaka tertemiz bitti. Hukuk ön gördüğü cezayı verecektir. Futbol İl Disiplin Kurulu talimatlara göre ceza veriyor. Sanki biz veriyormuşuz gibi bir algı oluşturuldu. Ne şahsım ne yönetimimiz etkisi ve yetkisi olamaz. Sosyal medyada herkes asıp kesiyor. KASKF ihraç kararı veremez. Talimatlar gereği 2 maç sahaya çıkmayan takıma ihraç verilir. Bunun kararını Türkiye Futbol Federasyonu verir. Olaylara karışan 17 kişiye 6222 uygulandı. Bu olayların olmaması için mücadele ediyoruz.Hep birlikte mücadele etmeliyiz. Hiç bir zaman yılmadık, kaçmadık. Çok zorluklardan geçtik.İnşallah bu olay son olur. Ben olayların engellemeye çalışan Arslanbey G.B Başkanı Bülent Sarı'ya,Tayfunspor yöneticisi İbrahim Berber'e , emniyet mensuplarına, jandarmaya teşekkür ediyorum" dedi. BİRLİK VE BERABERLİKLE Futbol İl Temsilci Mithat Ağa ise şunları söyledi ; Olayları yapanların karşısındayız. Gece gündüz Kocaeli sporu için uğraşıyoruz. Biz o gençlere spor yaptırmak istiyoruz. Ankara'dan ihraç kararı gelirse biz onaylarız. Ama bu küçük olaydan dolayı TFF bir takıma ihraç vermez. Biz bedenimizi taşın altına koyduk. Sosyal medyadan yazanları kınıyorum. Emekçilerin yanında olalım. Alınan kararlara saygılı olalım" diye konuştu. Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar, " Spor evrensel bir olgudur, herkesi kapsayan en güzel tarzdır. 10 yıllık görev sürecinde kayda değer bir sıkıntı yaşamadık. Bundan sonra daha kötü olayların yaşanmaması için tedbirlerimizi alalım. Birlik ve beraberlikle elimizden geleni yapmalıyız. Camiayı kirletmeden spor yapacak insan sayısını artırmalıyız. Fair Play ruhuyla hareket ederek daha temiz ve sempatik futbol ailesi olmalıyız" dedi.
Arslanbey Gençlerbirliği- Tayfunspor maçında yaşanan olaylar nedeniyle Amatör Evi'nde yapılan basın açıklamasında KASKF Başkanı Murat Aydın, Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar ve Futbol İl Temsilcisi Mithat Ağa, olayları yapanları kınadıklarını ifade etti

Basın mensuplarının gazeteciler gününü kutlayarak konuşmalarına başlayan Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Başkanı Murat Aydın, " Maalesef bazı istemediğimiz tatsız olaylar yaşandı. Kulüplerimizle bir araya geldik. Olumsuz havanın kalkması için uğraş verdik. Barış ve kardeşlik içinde olmalıyız. Eyleme karışan kişileri onaylamıyoruz. Bu olayı sadece kulüplere ve bölgelere zarar verecek noktaya getirmemeliyiz. Müsabaka tertemiz bitti. Hukuk ön gördüğü cezayı verecektir. Futbol İl Disiplin Kurulu talimatlara göre ceza veriyor. Sanki biz veriyormuşuz gibi bir algı oluşturuldu. Ne şahsım ne yönetimimiz etkisi ve yetkisi olamaz. Sosyal medyada herkes asıp kesiyor. KASKF ihraç kararı veremez. Talimatlar gereği 2 maç sahaya çıkmayan takıma ihraç verilir. Bunun kararını Türkiye Futbol Federasyonu verir. Olaylara karışan 17 kişiye 6222 uygulandı. Bu olayların olmaması için mücadele ediyoruz.Hep birlikte mücadele etmeliyiz. Hiç bir zaman yılmadık, kaçmadık. Çok zorluklardan geçtik.İnşallah bu olay son olur. Ben olayların engellemeye çalışan Arslanbey G.B Başkanı Bülent Sarı'ya,Tayfunspor yöneticisi İbrahim Berber'e , emniyet mensuplarına, jandarmaya teşekkür ediyorum" dedi.

BİRLİK VE BERABERLİKLE
Futbol İl Temsilci Mithat Ağa ise şunları söyledi ; Olayları yapanların karşısındayız. Gece gündüz Kocaeli sporu için uğraşıyoruz. Biz o gençlere spor yaptırmak istiyoruz. Ankara'dan ihraç kararı gelirse biz onaylarız. Ama bu küçük olaydan dolayı TFF bir takıma ihraç vermez. Biz bedenimizi taşın altına koyduk. Sosyal medyadan yazanları kınıyorum. Emekçilerin yanında olalım. Alınan kararlara saygılı olalım" diye konuştu. Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar, " Spor evrensel bir olgudur, herkesi kapsayan en güzel tarzdır. 10 yıllık görev sürecinde kayda değer bir sıkıntı yaşamadık. Bundan sonra daha kötü olayların yaşanmaması için tedbirlerimizi alalım. Birlik ve beraberlikle elimizden geleni yapmalıyız. Camiayı kirletmeden spor yapacak insan sayısını artırmalıyız. Fair Play ruhuyla hareket ederek daha temiz ve sempatik futbol ailesi olmalıyız" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.