KASKF ŞAMPİYONLARI KUPALARINA KAVUŞTU

23.06.2017 - 11:43, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KASKF ŞAMPİYONLARI KUPALARINA KAVUŞTU

İlmizdeki amatör sporun patronu olan, Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nun (KASKF), dün akşam İnterteks Fuar alanında düzenlediği 2016-2017 yılı kupa töreni ve iftar yemeği, 2 Bin 500 kişilik bir katılımla gerçekleşti.

Törende, kategorilerinde şampiyon olan takımların kupaları verilirken, çeşitli dallarda da ilimizi temsil eden kulüplere plaket takdimi yapıldı   SPOR CAMİASI İNTERTEKS’E SIĞMADI KASKF’nun dün akşam, İnterteks Fuar Merkezi’nde düzenlediği, kupa töreni ve iftar yemeği geniş bir katılımla gerçekleşti. Törene, AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Muzaffer Cintimar, KASKF Başkanı Murat Aydın ve yönetimi ile çok sayıda, teknik adam, sporcu, sporcu velisi ve davetli katıldı. Törende Gölcük’ü, Gölcükspor Kulüp Başkanı Ahmet Şahin ile yöneticilerden Temel Erten, Akın Dilaver, Murat Ağacan ve Hasan Uzuner ile altyapı hocaları ve sporcuları katıldı. KASKF’nun, dün akşam İnterteks Fuar alanında düzenlediği 2016-2017 yılı kupa töreni ve iftar yemeği, 2 Bin 500 kişilik bir katılımla gerçekleşti. Törende, kategorilerinde şampiyon olan takımların kupaları verilirken, çeşitli dallarda da ilimizi temsil eden kulüplere plaket takdimi yapılırken, spor camiası adeta İnterteks’e sığmadı.   GÖLCÜK’TEN 6 KULÜP ŞAMPİYON OLDU 2016-2017 futbol sezonunda, ilçemizden 6 kulüp şampiyon olurken, Harbişspor Kulübümüz 3 kategoride şampiyon olarak göz kamaştırdı. İlçemiz 2. Küme takımlarından Gölcük Şirinköyspor, Değirmenderespor U-19 takımımız ise Play-off Şampiyonu olarak kupasını aldı. U-16 Lkiginde Harbişspor ve Şirinköyspor ipi önde göğüsleyen takımlar oldular. U-14 ve U-13 Liginde Harbişspor, U-12 Liginde Hisareynspor ve U-11 Liginde Gölcükspor takımları gruplarını şampiyon tamamlayarak, ilçemizin gururu oldular. Harbişspor’a bir ödülde 2016-2017 futbol sezonunda, Bayanlar Futbol Branşında Gençler ve Büyüklerde Türkiye Şampiyonu oplarak, Milli Takıma oyuncu vermelerinden dolayı plaket takdim edildi. Harbişspor’un plaketini Kocaeli Milletvekili R. Sezer Katırcıoğlu, Kulüp Başkanı Adfanan Zorer’e verdi. Ödül töreni, hep birlikte yenilen iftar yemeği ile son buldu. Haber: Yılmaz DEĞİRMENCİ. 
İlmizdeki amatör sporun patronu olan, Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nun (KASKF), dün akşam İnterteks Fuar alanında düzenlediği 2016-2017 yılı kupa töreni ve iftar yemeği, 2 Bin 500 kişilik bir katılımla gerçekleşti.

Törende, kategorilerinde şampiyon olan takımların kupaları verilirken, çeşitli dallarda da ilimizi temsil eden kulüplere plaket takdimi yapıldı

 

SPOR CAMİASI İNTERTEKS’E SIĞMADI

KASKF’nun dün akşam, İnterteks Fuar Merkezi’nde düzenlediği, kupa töreni ve iftar yemeği geniş bir katılımla gerçekleşti. Törene, AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Muzaffer Cintimar, KASKF Başkanı Murat Aydın ve yönetimi ile çok sayıda, teknik adam, sporcu, sporcu velisi ve davetli katıldı. Törende Gölcük’ü, Gölcükspor Kulüp Başkanı Ahmet Şahin ile yöneticilerden Temel Erten, Akın Dilaver, Murat Ağacan ve Hasan Uzuner ile altyapı hocaları ve sporcuları katıldı. KASKF’nun, dün akşam İnterteks Fuar alanında düzenlediği 2016-2017 yılı kupa töreni ve iftar yemeği, 2 Bin 500 kişilik bir katılımla gerçekleşti. Törende, kategorilerinde şampiyon olan takımların kupaları verilirken, çeşitli dallarda da ilimizi temsil eden kulüplere plaket takdimi yapılırken, spor camiası adeta İnterteks’e sığmadı.

 

GÖLCÜK’TEN 6 KULÜP ŞAMPİYON OLDU

2016-2017 futbol sezonunda, ilçemizden 6 kulüp şampiyon olurken, Harbişspor Kulübümüz 3 kategoride şampiyon olarak göz kamaştırdı. İlçemiz 2. Küme takımlarından Gölcük Şirinköyspor, Değirmenderespor U-19 takımımız ise Play-off Şampiyonu olarak kupasını aldı. U-16 Lkiginde Harbişspor ve Şirinköyspor ipi önde göğüsleyen takımlar oldular. U-14 ve U-13 Liginde Harbişspor, U-12 Liginde Hisareynspor ve U-11 Liginde Gölcükspor takımları gruplarını şampiyon tamamlayarak, ilçemizin gururu oldular. Harbişspor’a bir ödülde 2016-2017 futbol sezonunda, Bayanlar Futbol Branşında Gençler ve Büyüklerde Türkiye Şampiyonu oplarak, Milli Takıma oyuncu vermelerinden dolayı plaket takdim edildi. Harbişspor’un plaketini Kocaeli Milletvekili R. Sezer Katırcıoğlu, Kulüp Başkanı Adfanan Zorer’e verdi.

Ödül töreni, hep birlikte yenilen iftar yemeği ile son buldu. Haber: Yılmaz DEĞİRMENCİ. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.