LASTİK İŞ

KASKF YALAN HABERLERE TEPKİ GÖSTERDİ

Spor 18.10.2018 - 11:08, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KASKF YALAN HABERLERE TEPKİ GÖSTERDİ

Kocaeli KASKF'ın düzenlediği Antalya'da yapılan 5.Amatör Spor Çalıştayı’na katılanlar geri döndü ama yazılanlar bir türlü bitmedi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin sponsorluğunda ASFK’nin Antalya’da düzenlediği 5. Amatör spor amatör spor Çalıştay’ı tamamlandı. Çalıştay ile ilgili gerek varmıydı? şeklinde haberler hala devam ediyor.  KASKF Başkanı Murat Aydın dün Gölcük’de Kocaeli Amatör Spor kulüpleri Başkan vekili Hüseyin Bat’ı işyerinde ziyaret etti. Antalya seminerinin değerlendirmesini yapan başkanlar seminer hakkında yanlış yapılan haberlerle ilgili karar aldılar. Bat sosyal paylaşım sitesinde yaptığı açıklamada “ Bu alan amatörün acil durum toplanma alanı. Antalya semineri hakkında yapılan yalan yanlış haberlerin değerlendirilmesi yapıldı. Kocaeli’nin en güçlü sivil toplum kuruluşuna atılan iftiralar sonucu gerekli karar çıktı. Sürprizimizi bekleyin” dedi.
Kocaeli KASKF'ın düzenlediği Antalya'da yapılan 5.Amatör Spor Çalıştayı’na katılanlar geri döndü ama yazılanlar bir türlü bitmedi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin sponsorluğunda ASFK’nin Antalya’da düzenlediği 5. Amatör spor amatör spor Çalıştay’ı tamamlandı. Çalıştay ile ilgili gerek varmıydı? şeklinde haberler hala devam ediyor. 

KASKF Başkanı Murat Aydın dün Gölcük’de Kocaeli Amatör Spor kulüpleri Başkan vekili Hüseyin Bat’ı işyerinde ziyaret etti. Antalya seminerinin değerlendirmesini yapan başkanlar seminer hakkında yanlış yapılan haberlerle ilgili karar aldılar. Bat sosyal paylaşım sitesinde yaptığı açıklamada “ Bu alan amatörün acil durum toplanma alanı. Antalya semineri hakkında yapılan yalan yanlış haberlerin değerlendirilmesi yapıldı. Kocaeli’nin en güçlü sivil toplum kuruluşuna atılan iftiralar sonucu gerekli karar çıktı. Sürprizimizi bekleyin” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.