LASTİK İŞ

KASKF’Yİ ONURLANDIRAN MEKTUP

Spor 02.05.2018 - 17:32, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KASKF’Yİ ONURLANDIRAN MEKTUP

Geçtiğimiz haftalarda Afrin’deki Mehmetçiklerimize, 2 bin paket pişmaniye gönderen Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’na (KASKF); Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından teşekkür yazısı gönderildi

KASKF’Yİ ONURLANDIRAN MEKTUP Kara Kuvvetleri Komutanlığı 39’uncu Mekanize Piyade Tugay Komutanı, Tuğgeneral T. Erkan Olgay imzalı gönderilen teşekkür yazısında; Türk Silahlı Kuvvetlerine gösterilen hassasiyet vurgulandı. Mustafa Kemal Atatürk'ün Ordumuz, Türk birliğinin, Türk kudret ve kabiliyetinin, Türk vatanseverliğinin çelikleşmiş bir ifadesidir sözleriyle başlatan yazıda; Ülkemizin Suriye sınırında beliren terör odaklı yapılanmaları engellemek ve yurt güvenliğini uzun süreli sağlamak maksadıyla; yüce milletimizin iradesiyle 20 Ocak 2018 tarihinde Zeytin Dalı Harekatı başlamıştır. Bu kapsamda harekatın başarılı olması için canlarını esirgemeden mücadele eden kahraman Mehmetçiğimizin moral ve motivasyonunu arttırılması amacıyla yaptığınız destekler, Türk Milleti ile onun emrinde olan Türk Ordusunun birlik ve beraberlik ruhuna katkıda bulunmuştur.
Geçtiğimiz haftalarda Afrin’deki Mehmetçiklerimize, 2 bin paket pişmaniye gönderen Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’na (KASKF); Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından teşekkür yazısı gönderildi

KASKF’Yİ ONURLANDIRAN MEKTUP

Kara Kuvvetleri Komutanlığı 39’uncu Mekanize Piyade Tugay Komutanı, Tuğgeneral T. Erkan Olgay imzalı gönderilen teşekkür yazısında; Türk Silahlı Kuvvetlerine gösterilen hassasiyet vurgulandı. Mustafa Kemal Atatürk'ün Ordumuz, Türk birliğinin, Türk kudret ve kabiliyetinin, Türk vatanseverliğinin çelikleşmiş bir ifadesidir sözleriyle başlatan yazıda; Ülkemizin Suriye sınırında beliren terör odaklı yapılanmaları engellemek ve yurt güvenliğini uzun süreli sağlamak maksadıyla; yüce milletimizin iradesiyle 20 Ocak 2018 tarihinde Zeytin Dalı Harekatı başlamıştır. Bu kapsamda harekatın başarılı olması için canlarını esirgemeden mücadele eden kahraman Mehmetçiğimizin moral ve motivasyonunu arttırılması amacıyla yaptığınız destekler, Türk Milleti ile onun emrinde olan Türk Ordusunun birlik ve beraberlik ruhuna katkıda bulunmuştur.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.