LASTİK İŞ
ismail

KASTAMONU KOCAELİ’YE TAŞINDI

13.12.2019 - 16:48, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KASTAMONU KOCAELİ’YE TAŞINDI

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen Kastamonu tanıtım günleri, misafirlerini bekliyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde Kocaeli Valiliği, Kastamonu Valiliği, Kastamonu Belediyesi ve Kocaeli Kastamonulular Derneği iş birliği ile düzenlenen Kastamonu Tanıtım Günleri, misafirlerini bekliyor. Anadolu Kültürü’nün Kocaeli’ye taşındığı İnterteks Fuar Alanı’nda geniş gastronomi ve yöresel ürünlerin yer aldığı Kastamonulu yöresel sanatçıların sahne alacağı tanıtım günleri, sona erecek.   KASTAMONU KOCAELİ’YE TAŞINDI ‘Anadolu Kocaeli’de’ projesi kapsamında 15 Aralık Pazar günü sona erecek olan Kastamonu tanıtım günleri eğlenceli aktiviteleri ve gerçekleşecek mini konserleriyle ziyaretçilerini bekliyor. Kastamonu’nun yöresel davul zurna ekibinin karşıladığı misafirler, Uluslararası İnterteks Fuar Alanı’na kurulan fuarını gezerken hem eğleniyor hem de güzel bir gün geçiriyor.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen Kastamonu tanıtım günleri, misafirlerini bekliyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde Kocaeli Valiliği, Kastamonu Valiliği, Kastamonu Belediyesi ve Kocaeli Kastamonulular Derneği iş birliği ile düzenlenen Kastamonu Tanıtım Günleri, misafirlerini bekliyor. Anadolu Kültürü’nün Kocaeli’ye taşındığı İnterteks Fuar Alanı’nda geniş gastronomi ve yöresel ürünlerin yer aldığı Kastamonulu yöresel sanatçıların sahne alacağı tanıtım günleri, sona erecek.

 

KASTAMONU KOCAELİ’YE TAŞINDI

‘Anadolu Kocaeli’de’ projesi kapsamında 15 Aralık Pazar günü sona erecek olan Kastamonu tanıtım günleri eğlenceli aktiviteleri ve gerçekleşecek mini konserleriyle ziyaretçilerini bekliyor. Kastamonu’nun yöresel davul zurna ekibinin karşıladığı misafirler, Uluslararası İnterteks Fuar Alanı’na kurulan fuarını gezerken hem eğleniyor hem de güzel bir gün geçiriyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.