KATIRCIOĞLU ''24 HAZİRAN BİR DÖNÜM NOKTASI''

Asayiş 07.05.2018 - 20:05, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KATIRCIOĞLU ''24 HAZİRAN BİR DÖNÜM NOKTASI''

AK parti Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp ve Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu Değirmendere Cumhuriyet Mahallesi Kuruçeşm’de vatandaşlar ile buluştu.

 Ak Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, “Biz seçime hazırız” dedi. Katırcıoğlu, “Ak Parti kurulduğu günden itibaren ertesi gün seçim olacak gibi her zaman hazır ve nazır. Biz seçime hazırız. Sahalardayız. Ülkemizin istikbali için milletimizin bekası için, güven ve istikrarı gelmesi için milletimizin ekonomisi güçlenmesi için çalışmaya hazırız. Bu kararla seçim çalışmalarını başladık. 24 HAZİRAN BİR DÖNÜM NOKTASI  Milletvekili Katırcıoğlu; “ Başta Kocaeli olmak üzere 24 Haziran 2018 seçimlerinde Liderimiz, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında duran tüm teşkilat mensubu arkadaşlarımı tebrik ediyor, bu kutlu davada liderimizi hiçbir zaman yalnız bırakmayacağımızı belirtmek istiyorum. 24 Haziran 2018 Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimleri, ülkemiz için bir dönüm noktası olacaktır. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile yönetimde istikrar olacak. Türkiye Büyük Millet Meclisi asli görevi olan yasama faaliyetlerini daha hızlı ve etkin bir şekilde ifa edecek. 24 Haziran 2018 seçimleri şimdiden şehrimiz ve ülkemize hayırlı uğurlu olsun” dedi.  
AK parti Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp ve Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu Değirmendere Cumhuriyet Mahallesi Kuruçeşm’de vatandaşlar ile buluştu.

 Ak Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, “Biz seçime hazırız” dedi. Katırcıoğlu, “Ak Parti kurulduğu günden itibaren ertesi gün seçim olacak gibi her zaman hazır ve nazır. Biz seçime hazırız. Sahalardayız. Ülkemizin istikbali için milletimizin bekası için, güven ve istikrarı gelmesi için milletimizin ekonomisi güçlenmesi için çalışmaya hazırız. Bu kararla seçim çalışmalarını başladık.

24 HAZİRAN BİR DÖNÜM NOKTASI 
Milletvekili Katırcıoğlu; “ Başta Kocaeli olmak üzere 24 Haziran 2018 seçimlerinde Liderimiz, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında duran tüm teşkilat mensubu arkadaşlarımı tebrik ediyor, bu kutlu davada liderimizi hiçbir zaman yalnız bırakmayacağımızı belirtmek istiyorum. 24 Haziran 2018 Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimleri, ülkemiz için bir dönüm noktası olacaktır. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile yönetimde istikrar olacak. Türkiye Büyük Millet Meclisi asli görevi olan yasama faaliyetlerini daha hızlı ve etkin bir şekilde ifa edecek. 24 Haziran 2018 seçimleri şimdiden şehrimiz ve ülkemize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.