KATIRCIOĞLU ''GÖLCÜK BENİM EVİM''

Asayiş 22.01.2020 - 16:15, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KATIRCIOĞLU ''GÖLCÜK BENİM EVİM''

AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu geçtiğimiz gün ilçemize gelerek bir takım ziyaretler gerçekleştirdi. Vekil Katırcıoğlu’na gerçekleştirdiği ziyaretlerde Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen, Kadın Kolları Başkanı Saime Yelken ve İlçe Yöneticileri eşlik etti

AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu Gölcük’de hasta ziyaretleri yaptı. Vekil Katırcıoğlu’nu partililer parti binasında karşıladı. Gerçekleştirdikleri ziyaretler hakkında bilgi veren AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen “AK Parti Kocaeli Milletvekilimiz  Radiye Sezer Katırcıoğlu ile birlikte bugün bir takım ziyaretler gerçekleştirdik. Gerçekleştirdiğimiz ziyaretlere Belediye Başkanımız  Ali Yıldırım Sezer, İlçe Yöneticilerimiz ve Kadın Kollarımızda bizlere iştirak ettiler. Gün boyu süren programımızda Yade-Yaman ikiz bebeklere hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Yazlık Mahallemizden Bilal Yıldırım’a geçirdiği operasyondan dolayı ziyaret ettik. Yazlık Mahallemizden Emine Şimşek’e geçmiş olsun ziyaretinde bulunduk. Merhum İzzet Özer için ailesine taziye ziyaretinde bulunduk. İlçe Kadın Kolları Başkan Yardımcımız Hanife Sarı’nın merhum babası Mevlüt amcamız için taziye ziyaretinde bulunduk. Hatice kardeşimize geçirdiği rahatsızlıktan dolayı ziyaret ettik. Şirinköy Mahallemizden Hasan amcamıza geçirdiği rahatsızlıktan dolayı geçmiş olsun ziyaretinde bulunduk. Ziyaret ettiğimiz tüm hanelere misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi. SİYASET MESLEK DEĞİL, HİZMET ARACIDIR” Katırcıoğlu " Kurucu başkanımız her zaman kadın kollarına sahip çıktı. her zaman arkamızda durdu. Kadın siyasette de aktif olmalı dedi. Bunu yaparken de göstermelik kotolarla değil bizzat bizim  deneyimli birikimli kadın olarak var olmamızı sağladı. Bizler onu yanıltmadık. Bu dava için çalıştık. Bugün benim burada olmam sizin burada olmanız bunun en güzel göstergesi. Bize de düşen bu görevleri layıkıyla yapmak. Bu başarı bir kişiyle olmaz. AK Parti teşkilatları büyük bir ekip. Çok güçlü bir aile. Bu ekiple 2023 hedeflerine ulaşmak için gayret ediyoruz. Bütün hedefimiz bu. Hiç bir zaman kendimiz için şahsi çıkarlar için çalışmıyoruz. Siyaset bir meslek değil hizmet aracı. Biz bunun bilincindeyiz" dedi.  GÖLCÜK BENİM İÇİN ÖNEMLİ Katırcıoğlu Gölcük'ün kızı olduğunu ifade ederek " Gölcüklü olduğum için buraya karşı hassasiyetim daha fazla. Gölcük benim için önemli.  İnsan kökleri olduğu yere daha fazla hassas olur. Bu insan psikolojisinde vardır. Bizler sadece seçim zamanı sahalarda değiliz. Her zaman Ülkemiz, ilimiz ve ilçemiz için çalışmaya devam edeceğiz" dedi. 
AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu geçtiğimiz gün ilçemize gelerek bir takım ziyaretler gerçekleştirdi. Vekil Katırcıoğlu’na gerçekleştirdiği ziyaretlerde Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen, Kadın Kolları Başkanı Saime Yelken ve İlçe Yöneticileri eşlik etti

AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu Gölcük’de hasta ziyaretleri yaptı. Vekil Katırcıoğlu’nu partililer parti binasında karşıladı. Gerçekleştirdikleri ziyaretler hakkında bilgi veren AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen “AK Parti Kocaeli Milletvekilimiz  Radiye Sezer Katırcıoğlu ile birlikte bugün bir takım ziyaretler gerçekleştirdik. Gerçekleştirdiğimiz ziyaretlere Belediye Başkanımız  Ali Yıldırım Sezer, İlçe Yöneticilerimiz ve Kadın Kollarımızda bizlere iştirak ettiler. Gün boyu süren programımızda Yade-Yaman ikiz bebeklere hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Yazlık Mahallemizden Bilal Yıldırım’a geçirdiği operasyondan dolayı ziyaret ettik. Yazlık Mahallemizden Emine Şimşek’e geçmiş olsun ziyaretinde bulunduk. Merhum İzzet Özer için ailesine taziye ziyaretinde bulunduk. İlçe Kadın Kolları Başkan Yardımcımız Hanife Sarı’nın merhum babası Mevlüt amcamız için taziye ziyaretinde bulunduk. Hatice kardeşimize geçirdiği rahatsızlıktan dolayı ziyaret ettik. Şirinköy Mahallemizden Hasan amcamıza geçirdiği rahatsızlıktan dolayı geçmiş olsun ziyaretinde bulunduk. Ziyaret ettiğimiz tüm hanelere misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

SİYASET MESLEK DEĞİL, HİZMET ARACIDIR”
Katırcıoğlu " Kurucu başkanımız her zaman kadın kollarına sahip çıktı. her zaman arkamızda durdu. Kadın siyasette de aktif olmalı dedi. Bunu yaparken de göstermelik kotolarla değil bizzat bizim  deneyimli birikimli kadın olarak var olmamızı sağladı. Bizler onu yanıltmadık. Bu dava için çalıştık. Bugün benim burada olmam sizin burada olmanız bunun en güzel göstergesi. Bize de düşen bu görevleri layıkıyla yapmak. Bu başarı bir kişiyle olmaz. AK Parti teşkilatları büyük bir ekip. Çok güçlü bir aile. Bu ekiple 2023 hedeflerine ulaşmak için gayret ediyoruz. Bütün hedefimiz bu. Hiç bir zaman kendimiz için şahsi çıkarlar için çalışmıyoruz. Siyaset bir meslek değil hizmet aracı. Biz bunun bilincindeyiz" dedi. 

GÖLCÜK BENİM İÇİN ÖNEMLİ
Katırcıoğlu Gölcük'ün kızı olduğunu ifade ederek " Gölcüklü olduğum için buraya karşı hassasiyetim daha fazla. Gölcük benim için önemli.  İnsan kökleri olduğu yere daha fazla hassas olur. Bu insan psikolojisinde vardır. Bizler sadece seçim zamanı sahalarda değiliz. Her zaman Ülkemiz, ilimiz ve ilçemiz için çalışmaya devam edeceğiz" dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.