LASTİK İŞ
ismail

KATIRCIOĞLU GÖLCÜK’ÜN KÖYLERİNDE VATANDAŞLA BULUŞTU

Asayiş 07.11.2016 - 19:57, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KATIRCIOĞLU GÖLCÜK’ÜN KÖYLERİNDE VATANDAŞLA BULUŞTU

AK Parti Kocaeli Milletvekili R.Sezer Katırcıoğlu, seçim bölgesinde halkla bütünleşerek kentin nabzını tutmayı sürdürüyor.

AK Parti Kocaeli Milletvekili, MKYK Üyesi ve TBMM Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu (KEFEK) Başkanı R.Sezer Katırcıoğlu, seçim bölgesinde halkla bütünleşerek kentin nabzını tutmayı sürdürüyor. Gölcük ilçesinde Lütfiye ve Hamidiye köylerini ziyaret eden Katırcıoğlu, diğer bir taraftan İzmit’in Akmeşe bölgesinde vatandaşlarla bir araya geldi. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Türkiye’nin hafızası niteliğinde SEKA Kâğıt Müzesi’nin açılışına da katılan AK Parti Kocaeli Milletvekili R.Sezer Katırcıoğlu, Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneğine de konuk oldu.   GÖLCÜK’ÜN KÖYLERİNDE VATANDAŞLA BULUŞTU Her platformda siyasetlerini oluşturan merkezin insan olduğunu vurgulayan AK Parti Kocaeli Milletvekili R.Sezer Katırcıoğlu, hafta sonu seçim bölgesinde vatandaşlarla bir araya geldi. Resmi açılış programlarının yanı sıra vatandaşların ayağına giderek milletle hasbihal eden R.Sezer Katırcıoğlu, halkın talep ve önerilerini yerinde değerlendirdi. Hasta ziyaretlerinin yanı sıra yaşlılarla da buluşan Katırcıoğlu, geçmişin büyük tecrübelerini ilk ağızdan dinleme şansı da yakaladı. AK Parti Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp’le birlikte Gölcük’ün Lütfiye ve Hamidiye köylerinde yaşlılarla ve gençlerle bir araya gelen Katırcıoğlu, ülkede ki son gelişmeler hakkında vatandaşları bilgilendirmeyi de ihmal etmedi.      BATI TRAKYA’NIN YÖRESEL MUTFAĞINA KONUK OLDU KEFEK, AK Parti MKYK Üyesi ve Kocaeli Milletvekili R.Sezer Katırcıoğlu, Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği İzmit Şubesi Kadın Kollarının düzenlediği “Yöresel Yemekler” etkinliğine de katıldı. Birincisi yapılan ve gelenekselleştirilmesi için çalışma başlatılan etkinliğinin ev sahipliğini Dernek Başkanı Lütfü Bodur ve Kadın Kolları Başkanı Aslı Devrim yaptı. Birbirinden güzel yöresel yemeklerin yapıldığı etkinlikte, eski tatların unutulmadığı da gösterilmiş oldu. SEKA KÂĞIT MÜZESİNİN AÇILIŞINA KATILDI Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin oluşturduğu Türkiye'nin ilk, dünyanın en büyük kâğıt müzesi SEKA Mehmet Ali Kâğıtçı Kâğıt Müzesi’nin açılış törenine de katılan KEFEK Başkanı R.Sezer Katırcıoğlu, burada Cumhuriyet Dönemi sanayileşme sürecinde önemli bir yere sahip olan fabrikanın kuruluş sürecinden başlayıp, Kocaeli’den Türkiye’ye yayılan kâğıdın hayat hikâyesini yerinde görme şansını da yakaladı. Bilim Merkezini de ziyaret eden Katırcıoğlu, çocuk mucitlerle de yakından ilgilendi. AKMEŞE KÖYÜNÜ DE ZİYARET ETTİ AK Parti İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı Aysel Demirtaş ve teşkilat üyelerinin eşlik ettiği Akmeşe ziyaretinde evlere konuk olan AK Parti Kocaeli Milletvekili R.Sezer Katırcıoğlu, yaşlılarla ve hastalarla yakından ilgilendi. Sokaklarda karşılaştığı gençlerle de sohbet eden Katırcıoğlu, vatandaşın talepleriyle de yakından ilgilendi. 
AK Parti Kocaeli Milletvekili R.Sezer Katırcıoğlu, seçim bölgesinde halkla bütünleşerek kentin nabzını tutmayı sürdürüyor.

AK Parti Kocaeli Milletvekili, MKYK Üyesi ve TBMM Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu (KEFEK) Başkanı R.Sezer Katırcıoğlu, seçim bölgesinde halkla bütünleşerek kentin nabzını tutmayı sürdürüyor. Gölcük ilçesinde Lütfiye ve Hamidiye köylerini ziyaret eden Katırcıoğlu, diğer bir taraftan İzmit’in Akmeşe bölgesinde vatandaşlarla bir araya geldi. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Türkiye’nin hafızası niteliğinde SEKA Kâğıt Müzesi’nin açılışına da katılan AK Parti Kocaeli Milletvekili R.Sezer Katırcıoğlu, Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneğine de konuk oldu.

 

GÖLCÜK’ÜN KÖYLERİNDE VATANDAŞLA BULUŞTU

Her platformda siyasetlerini oluşturan merkezin insan olduğunu vurgulayan AK Parti Kocaeli Milletvekili R.Sezer Katırcıoğlu, hafta sonu seçim bölgesinde vatandaşlarla bir araya geldi. Resmi açılış programlarının yanı sıra vatandaşların ayağına giderek milletle hasbihal eden R.Sezer Katırcıoğlu, halkın talep ve önerilerini yerinde değerlendirdi. Hasta ziyaretlerinin yanı sıra yaşlılarla da buluşan Katırcıoğlu, geçmişin büyük tecrübelerini ilk ağızdan dinleme şansı da yakaladı. AK Parti Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp’le birlikte Gölcük’ün Lütfiye ve Hamidiye köylerinde yaşlılarla ve gençlerle bir araya gelen Katırcıoğlu, ülkede ki son gelişmeler hakkında vatandaşları bilgilendirmeyi de ihmal etmedi.   

 

BATI TRAKYA’NIN YÖRESEL MUTFAĞINA KONUK OLDU

KEFEK, AK Parti MKYK Üyesi ve Kocaeli Milletvekili R.Sezer Katırcıoğlu, Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği İzmit Şubesi Kadın Kollarının düzenlediği “Yöresel Yemekler” etkinliğine de katıldı. Birincisi yapılan ve gelenekselleştirilmesi için çalışma başlatılan etkinliğinin ev sahipliğini Dernek Başkanı Lütfü Bodur ve Kadın Kolları Başkanı Aslı Devrim yaptı. Birbirinden güzel yöresel yemeklerin yapıldığı etkinlikte, eski tatların unutulmadığı da gösterilmiş oldu.

SEKA KÂĞIT MÜZESİNİN AÇILIŞINA KATILDI

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin oluşturduğu Türkiye'nin ilk, dünyanın en büyük kâğıt müzesi SEKA Mehmet Ali Kâğıtçı Kâğıt Müzesi’nin açılış törenine de katılan KEFEK Başkanı R.Sezer Katırcıoğlu, burada Cumhuriyet Dönemi sanayileşme sürecinde önemli bir yere sahip olan fabrikanın kuruluş sürecinden başlayıp, Kocaeli’den Türkiye’ye yayılan kâğıdın hayat hikâyesini yerinde görme şansını da yakaladı. Bilim Merkezini de ziyaret eden Katırcıoğlu, çocuk mucitlerle de yakından ilgilendi.

AKMEŞE KÖYÜNÜ DE ZİYARET ETTİ

AK Parti İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı Aysel Demirtaş ve teşkilat üyelerinin eşlik ettiği Akmeşe ziyaretinde evlere konuk olan AK Parti Kocaeli Milletvekili R.Sezer Katırcıoğlu, yaşlılarla ve hastalarla yakından ilgilendi. Sokaklarda karşılaştığı gençlerle de sohbet eden Katırcıoğlu, vatandaşın talepleriyle de yakından ilgilendi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.