LASTİK İŞ
ismail

KATIRCIOĞLU “ TÜRKİYE AYAĞA KALKIYOR”

Asayiş 28.08.2018 - 18:01, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KATIRCIOĞLU “ TÜRKİYE AYAĞA KALKIYOR”

AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, Gölcük'e gelerek, AK Parti İlçe Başkanı İdris Alp ve Yönetimini ziyaret etti. Ziyarette Vekil Katırcıoğlu, 24 Haziran seçim çalışmalarında AK Parti ilçe teşkilatına teşekkür ederek Türkiye Ayağa Kalkıyor şeklinde önemli açıklamalarda bulundu.

AK Parti ilçe Başkanı İdris Alp ve yönetimini ziyaret eden AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu'na hoş geldin diyen Başkan Alp; “ Vekilimiz Gölcük'te. Seçim süreci boyunca gittiğimiz yerlere, esnaflara ve bizlere teşekkür için sahalarda olduğumuzun kanıtıdır. 24 Haziran'da Türkiye'nin geleceği ile alakalı milletimizin bizlere gösterdiği teveccühü göstermiş olmasından ötürü bugün teşekkür ziyaretlerini gerçekleştirecek” şeklinde ifade etti.  HALKIMIZLA ÇALIŞIYORUZ AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu; “bu bizim 15 yıldır uyguladığımız bir politika. Bizler her zaman sahadayız. Ertesi gün seçim varmış, gibi halkımızla birlikte çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bir kadın olarak kendimi çok şanslı görüyorum. Bunun en büyük payı da teşkilatlarımızdır. Ayrıca Gölcük'ün bir kızı olarak ayrıcalıklı hissediyorum. Bizlerin kolları ve paçaları sıvalı olarak her an teri ıslak olarak çalışmalarımız devam ediyor. Ben teşkilatlarımın her birine teşekkür ediyorum. Böyle bir teşkilatın bir mensubu olarak çok şanslıyım Çalışmalarımıza devam edeceğiz. Önümüzde yerel seçimler var Ülkemizin içinde bulunduğu tehlikelerin farkındayız. İl Danışma Kurulu toplantısında bir konuşmam olmuştu. 15 Temmuz gibi saldırılar devam edecek. O tür saldırılar olmasa da toplumu rahatsız edebilecek saldırılar olacak. Ülkemizi bölme çalışmaları, ayrıştırma çalışmaları var. Ekonomik olarak ayrıştırma sinsi politikalar var. Bizler bu saldırılara karşı en iyi mücadele veriyoruz. Avrupa'nın, Asya'nın bizim yanında olmak çok umut vericidir. Bizi kimse bölemeyecek. 2023 hedeflerimiz, 10. büyük ekonomi hedefimiz, 2071 hedefimizin arkasındayız” dedi.  HALKIMIZA TEŞEKKÜR EDECEĞİZ Vekil Katırcıoğlu “Bizler liderimizin ve siz değerli teşkilatlarımızın yanındayız. Sahada söz vermiştik. Teşekkür ziyaretlerimiz olacak demiştik. Bugün teşekkür ziyaretlerimizi gerçekleştireceğiz. Halkımızın yanında olacağız” dedi. Af konusunda açıklamalarda bulunan Vekil Katırcıoğlu; “İlk günden beri Cumhurbaşkanımız Devlet Bahçeli'nin yaptığı açıklamalar gerekli cevabı verdi. Benim kendi düşüncem Cumhurbaşkanımızın ve partimizin aldığı kararların arkasında duracağız. Yapılan açıklamalar doğrultusunda bu konunun arkasındayız” dedi.  İDAMI DESTEKLİYORUZ İdam konusuna değinen Vekil Katırcıoğlu; “İdam konusunda gerekli tasarılar gelsin, görüşme halindeyiz. Bu konuda toplumsal mutabakatın ne kadar önemli olduğu ortaya çıkıyor. Bu sistemin önemi bir kez daha ortadadır. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi çok önemlidir. Bunlar bir bir hayata geçiyor. Siyasi zeminini Toplumsal beklentiler ortak mutabakatla hayata geçecek süreye giriyoruz. Türkiye iyileşiyor, ayağa kalkıyor. Önümüze gelsin maddelere bakalım nasıl bir kanun düzenleme yapmışlar, toplumda onaylıyorsa gereği yapılacaktır” şeklinde açıklamalarda bulundu. Fahri Haner
AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, Gölcük'e gelerek, AK Parti İlçe Başkanı İdris Alp ve Yönetimini ziyaret etti. Ziyarette Vekil Katırcıoğlu, 24 Haziran seçim çalışmalarında AK Parti ilçe teşkilatına teşekkür ederek Türkiye Ayağa Kalkıyor şeklinde önemli açıklamalarda bulundu.

AK Parti ilçe Başkanı İdris Alp ve yönetimini ziyaret eden AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu'na hoş geldin diyen Başkan Alp; “ Vekilimiz Gölcük'te. Seçim süreci boyunca gittiğimiz yerlere, esnaflara ve bizlere teşekkür için sahalarda olduğumuzun kanıtıdır. 24 Haziran'da Türkiye'nin geleceği ile alakalı milletimizin bizlere gösterdiği teveccühü göstermiş olmasından ötürü bugün teşekkür ziyaretlerini gerçekleştirecek” şeklinde ifade etti. 

HALKIMIZLA ÇALIŞIYORUZ
AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu; “bu bizim 15 yıldır uyguladığımız bir politika. Bizler her zaman sahadayız. Ertesi gün seçim varmış, gibi halkımızla birlikte çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bir kadın olarak kendimi çok şanslı görüyorum. Bunun en büyük payı da teşkilatlarımızdır. Ayrıca Gölcük'ün bir kızı olarak ayrıcalıklı hissediyorum. Bizlerin kolları ve paçaları sıvalı olarak her an teri ıslak olarak çalışmalarımız devam ediyor. Ben teşkilatlarımın her birine teşekkür ediyorum. Böyle bir teşkilatın bir mensubu olarak çok şanslıyım Çalışmalarımıza devam edeceğiz. Önümüzde yerel seçimler var Ülkemizin içinde bulunduğu tehlikelerin farkındayız. İl Danışma Kurulu toplantısında bir konuşmam olmuştu. 15 Temmuz gibi saldırılar devam edecek. O tür saldırılar olmasa da toplumu rahatsız edebilecek saldırılar olacak. Ülkemizi bölme çalışmaları, ayrıştırma çalışmaları var. Ekonomik olarak ayrıştırma sinsi politikalar var. Bizler bu saldırılara karşı en iyi mücadele veriyoruz. Avrupa'nın, Asya'nın bizim yanında olmak çok umut vericidir. Bizi kimse bölemeyecek. 2023 hedeflerimiz, 10. büyük ekonomi hedefimiz, 2071 hedefimizin arkasındayız” dedi. 

HALKIMIZA TEŞEKKÜR EDECEĞİZ
Vekil Katırcıoğlu “Bizler liderimizin ve siz değerli teşkilatlarımızın yanındayız. Sahada söz vermiştik. Teşekkür ziyaretlerimiz olacak demiştik. Bugün teşekkür ziyaretlerimizi gerçekleştireceğiz. Halkımızın yanında olacağız” dedi.

Af konusunda açıklamalarda bulunan Vekil Katırcıoğlu; “İlk günden beri Cumhurbaşkanımız Devlet Bahçeli'nin yaptığı açıklamalar gerekli cevabı verdi. Benim kendi düşüncem Cumhurbaşkanımızın ve partimizin aldığı kararların arkasında duracağız. Yapılan açıklamalar doğrultusunda bu konunun arkasındayız” dedi. 

İDAMI DESTEKLİYORUZ
İdam konusuna değinen Vekil Katırcıoğlu; “İdam konusunda gerekli tasarılar gelsin, görüşme halindeyiz. Bu konuda toplumsal mutabakatın ne kadar önemli olduğu ortaya çıkıyor. Bu sistemin önemi bir kez daha ortadadır. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi çok önemlidir. Bunlar bir bir hayata geçiyor. Siyasi zeminini Toplumsal beklentiler ortak mutabakatla hayata geçecek süreye giriyoruz. Türkiye iyileşiyor, ayağa kalkıyor. Önümüze gelsin maddelere bakalım nasıl bir kanun düzenleme yapmışlar, toplumda onaylıyorsa gereği yapılacaktır” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Fahri Haner

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.