LASTİK İŞ
ismail

KATIRCIOĞLU ''TÜRKİYE DAHA GÜÇLÜ OLACAK''

Asayiş 21.02.2017 - 08:12, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KATIRCIOĞLU ''TÜRKİYE DAHA GÜÇLÜ OLACAK''

Ak Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, Ak Parti Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp ve beraberindeki yöneticiler Ulaşlı’da vatandaşlarla biraraya gelerek, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ve Referanduma ilişkin bilgilendirmelerde yaptı. Anayasa paketine ilişkin bilgilendirmede bulunan Milletvekili Katırcıoğlu, yeni sistemde ülkenin çok daha güçlü konuma geleceğini vurgulayarak, milletimiz güçlü Türkiye için sisteme onay verecektir dedi.

Ak Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, Ak Parti Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp ve yöneticiler hafta sonunu Referandum mesaisiyle geçirdi. Ak Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, Ak Parti Gölcük İlçe Başkanı ve beraberindeki yöneticiler Ulaşlı’da vatandaşlarla biraraya gelerek, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ve Referanduma ilişkin bilgilendirmelerde yaptı. Katırcıoğlu, her eve ve herkese ulaşarak referandumda “Evet”in ne kadar önemli olduğunu, Türkiye’nin beka meselesi olduğunu anlattı. Anayasa paketine ilişkin bilgilendirmede bulunan Milletvekili Katırcıoğlu, yeni sistemde ülkenin çok daha güçlü konuma geleceğini vurgulayarak, milletimiz güçlü Türkiye için sisteme onay verecektir dedi. REJİM DEĞİŞMİYOR Milletvekili Katırcıoğlu “Değişen dünya dengelerinde bende varım diyebilecek olan Türkiye istiyoruz. Yeni Türkiye'yi, Güçlü Türkiye'yi istiyoruz. Bizim hayallerimiz var. Bu sistemle 2023, 2051 ve 2071 hayallerimiz zor görünüyor. Bu sistemi bırakalım dedik. Vesayetleri üstünde atan bu yapıyı atalım yeni sistemle Yeni Türkiye'nin yolunu açalım dedik. Bizim hedefimiz güçlü Türkiye'yi hayata geçirmek. Bu sistem isteği 40 yıldan beri var. Ama bu isteği dillendiren liderlerin ayaklarına karanlık eller hep bu sistemin gelmesini önlemiştir. Bu yönetim değişikliğidir. Kesinlikle rejim değişikliği değildir. Bizim ilk 4 madde kırmızı çizgimizdir. Kesinlikle 4 maddeye dokunmayacağız. İnsanlara tek adam diktatör geliyor diye korkutanlar bu ülkeye kötülük yapıyorlar. Kesinlikle ve kesinlikle bu sistem değişikliğidir, rejim değişikliği değildir”şeklinde konuştu.  TEK ADAMLIK DEĞİL Katırcıoğlu “Türkiye'de 14 yıldan beri görevini yapan iktidarımız ne yazık ki görevini engellere takılarak yapmaktadır. Bu sistem aracıları kaldırıp, direk hızlı karar almayı sağlamayı getiriyor. Bu sistem tam tersine Cumhurbaşkanına daha fazla sorumluluk veriyor. Yani Cumhurbaşkanının sorumluluk artarken, denetim yetkisi azalıyor. Çok sorulan bir soru da 'Canı sıkılan Cumhurbaşkanı'nın meclisi feshetme yetkisi' şu andaki sistemde tam da bu yetki var. Yeni getirilecek sistemde Cumhurbaşkanı meclisi tek başına fesh edemeyecek. Kendisi de seçime gidecek. Yeni sistemde kuvvetler birliği sistemi olacak. Mevcut sistemde en ağır cezaları işleyen Cumhurbaşkanını asla yargılayamazsınız ama yeni sistemde trafik cezasından bile Cumhurbaşkanı yargılanabilecek”dedi. 
Ak Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, Ak Parti Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp ve beraberindeki yöneticiler Ulaşlı’da vatandaşlarla biraraya gelerek, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ve Referanduma ilişkin bilgilendirmelerde yaptı. Anayasa paketine ilişkin bilgilendirmede bulunan Milletvekili Katırcıoğlu, yeni sistemde ülkenin çok daha güçlü konuma geleceğini vurgulayarak, milletimiz güçlü Türkiye için sisteme onay verecektir dedi.

Ak Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, Ak Parti Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp ve yöneticiler hafta sonunu Referandum mesaisiyle geçirdi.
Ak Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, Ak Parti Gölcük İlçe Başkanı ve beraberindeki yöneticiler Ulaşlı’da vatandaşlarla biraraya gelerek, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ve Referanduma ilişkin bilgilendirmelerde yaptı. Katırcıoğlu, her eve ve herkese ulaşarak referandumda “Evet”in ne kadar önemli olduğunu, Türkiye’nin beka meselesi olduğunu anlattı.
Anayasa paketine ilişkin bilgilendirmede bulunan Milletvekili Katırcıoğlu, yeni sistemde ülkenin çok daha güçlü konuma geleceğini vurgulayarak, milletimiz güçlü Türkiye için sisteme onay verecektir dedi.
REJİM DEĞİŞMİYOR
Milletvekili Katırcıoğlu “Değişen dünya dengelerinde bende varım diyebilecek olan Türkiye istiyoruz. Yeni Türkiye'yi, Güçlü Türkiye'yi istiyoruz. Bizim hayallerimiz var. Bu sistemle 2023, 2051 ve 2071 hayallerimiz zor görünüyor. Bu sistemi bırakalım dedik. Vesayetleri üstünde atan bu yapıyı atalım yeni sistemle Yeni Türkiye'nin yolunu açalım dedik. Bizim hedefimiz güçlü Türkiye'yi hayata geçirmek. Bu sistem isteği 40 yıldan beri var. Ama bu isteği dillendiren liderlerin ayaklarına karanlık eller hep bu sistemin gelmesini önlemiştir. Bu yönetim değişikliğidir. Kesinlikle rejim değişikliği değildir. Bizim ilk 4 madde kırmızı çizgimizdir. Kesinlikle 4 maddeye dokunmayacağız. İnsanlara tek adam diktatör geliyor diye korkutanlar bu ülkeye kötülük yapıyorlar. Kesinlikle ve kesinlikle bu sistem değişikliğidir, rejim değişikliği değildir”şeklinde konuştu. 
TEK ADAMLIK DEĞİL
Katırcıoğlu “Türkiye'de 14 yıldan beri görevini yapan iktidarımız ne yazık ki görevini engellere takılarak yapmaktadır. Bu sistem aracıları kaldırıp, direk hızlı karar almayı sağlamayı getiriyor. Bu sistem tam tersine Cumhurbaşkanına daha fazla sorumluluk veriyor. Yani Cumhurbaşkanının sorumluluk artarken, denetim yetkisi azalıyor. Çok sorulan bir soru da 'Canı sıkılan Cumhurbaşkanı'nın meclisi feshetme yetkisi' şu andaki sistemde tam da bu yetki var. Yeni getirilecek sistemde Cumhurbaşkanı meclisi tek başına fesh edemeyecek. Kendisi de seçime gidecek. Yeni sistemde kuvvetler birliği sistemi olacak. Mevcut sistemde en ağır cezaları işleyen Cumhurbaşkanını asla yargılayamazsınız ama yeni sistemde trafik cezasından bile Cumhurbaşkanı yargılanabilecek”dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.