KAVAKLI ''BAŞKAN SEZER''DİYE İNLEDİ ...

24.03.2019 - 23:06, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KAVAKLI ''BAŞKAN SEZER''DİYE İNLEDİ ...

Cumhur İttifakı ve Ak PArti Belediye Başkan adayı Ali Yıldırım Sezer Kavaklı da yüzlerce mahalllinin katıldığı bir toplantıda konuştu. Sezer'e, MHP İl Başkan vekili Hüseyin Çakıroğlu ile MHP İlçe Başkanı Bilal Çakır da eşlik etti.

KAvaklı da toplantıya meşaleler arasında giren ve özellikle genç seçmenlerin adeta bağrına bastığı Ali Yıldırım Sezer, "Kavaklı tamam İnşallah" dedi.  Kavaklı'nın yıllardır ihmal edildiğini ve ne yazık ki hak ettiği değeri göremediğini belirten Ali Yıldırırm Sezer, " Kavaklı bir zamanlar Gölcük'Ün nefes aldığı yerdi. Depremde büyük hasar gördü, Kavaklılı büyük acılar çekti. Aradan geçen sürede de ne yazık ki eski parıltılı günlerini yakalayamadı. " dedi. Kavaklı'nın, Gölcük'ün cazibe merkezi olacağını ve Millet Bahçesinin de bu bölgede yapılacağını ifade eden Sezer, " Millet bahçesi kavaklı'ya renk katacak, değer katacak. Kavaklı yeniden eski güzel günlerine dönecek. Gölcük yine Kavaklı da buluşacak" dedi.  Kavaklı ençleri , Ali Yıldırım Sezer'e büyük ilgi söterirken sık sık " Başkanımız Sezer" sloganları atıldı. Sezer Kavaklı da meşaleler ve sloganlarla karşılandı. Kavaklı da toplantıda Sezer'e eşlik eden MHP İl BAşkan vekili Hüseyin Çakıroğlu, Cumhur İttifakının Türkiye'nin bekası için kurulduğunu söyledi.   
Cumhur İttifakı ve Ak PArti Belediye Başkan adayı Ali Yıldırım Sezer Kavaklı da yüzlerce mahalllinin katıldığı bir toplantıda konuştu. Sezer'e, MHP İl Başkan vekili Hüseyin Çakıroğlu ile MHP İlçe Başkanı Bilal Çakır da eşlik etti.

KAvaklı da toplantıya meşaleler arasında giren ve özellikle genç seçmenlerin adeta bağrına bastığı Ali Yıldırım Sezer, "Kavaklı tamam İnşallah" dedi. 

Kavaklı'nın yıllardır ihmal edildiğini ve ne yazık ki hak ettiği değeri göremediğini belirten Ali Yıldırırm Sezer, " Kavaklı bir zamanlar Gölcük'Ün nefes aldığı yerdi. Depremde büyük hasar gördü, Kavaklılı büyük acılar çekti. Aradan geçen sürede de ne yazık ki eski parıltılı günlerini yakalayamadı. " dedi.

Kavaklı'nın, Gölcük'ün cazibe merkezi olacağını ve Millet Bahçesinin de bu bölgede yapılacağını ifade eden Sezer, " Millet bahçesi kavaklı'ya renk katacak, değer katacak. Kavaklı yeniden eski güzel günlerine dönecek. Gölcük yine Kavaklı da buluşacak" dedi. 

Kavaklı ençleri , Ali Yıldırım Sezer'e büyük ilgi söterirken sık sık " Başkanımız Sezer" sloganları atıldı.

Sezer Kavaklı da meşaleler ve sloganlarla karşılandı.

Kavaklı da toplantıda Sezer'e eşlik eden MHP İl BAşkan vekili Hüseyin Çakıroğlu, Cumhur İttifakının Türkiye'nin bekası için kurulduğunu söyledi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.