LASTİK İŞ
ismail

KAVAKLI'DA 1 KİŞİ AV TÜFEĞİ İLE VURULDU

Gündem 06.04.2019 - 17:24, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KAVAKLI'DA 1 KİŞİ AV TÜFEĞİ İLE VURULDU

Kavaklı Eski Sanayi Çarşısı İmam Hatip Orta okulunun yanında B.Y. isimli 1 kişi silahla yaralandı.

Edinilen bilgi ve iddialara göre Gölcük Kavaklı Mahallesi 97. Sokakta B. Y. İle K. B. Şahısla aralarında henüz nedeni belli olmayan bir sebepten dolayı tartıştılar. Tartışma büyüyünce kavgaya dönüştü. Kavgada K. B. Kişi av tüfeği ile B. Y. Kişiye ateş etti. Av tüfeğinden çıkan saçmalar B. Y. nin vücudunun çeşitli yerlerine isabet ederek yaralandı. Yaralı B. Y. özel bir otomobil ile Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Olayla ilgili polis soruşturma devam ederken yaralanan B. Y. nin hayati tehlikesinin olmadığı hastane doktorlarından bilgi verildi.  Olaydan sonra kaçan K.B.polis tarafından her yerde aranıyor. FAHRİ HANER
Kavaklı Eski Sanayi Çarşısı İmam Hatip Orta okulunun yanında B.Y. isimli 1 kişi silahla yaralandı.

Edinilen bilgi ve iddialara göre Gölcük Kavaklı Mahallesi 97. Sokakta B. Y. İle K. B. Şahısla aralarında henüz nedeni belli olmayan bir sebepten dolayı tartıştılar. Tartışma büyüyünce kavgaya dönüştü. Kavgada K. B. Kişi av tüfeği ile B. Y. Kişiye ateş etti. Av tüfeğinden çıkan saçmalar B. Y. nin vücudunun çeşitli yerlerine isabet ederek yaralandı. Yaralı B. Y. özel bir otomobil ile Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Olayla ilgili polis soruşturma devam ederken yaralanan B. Y. nin hayati tehlikesinin olmadığı hastane doktorlarından bilgi verildi.
 Olaydan sonra kaçan K.B.polis tarafından her yerde aranıyor.

FAHRİ HANER

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.