LASTİK İŞ
ismail

KAVAKLI'DA SİLAHLI SOYGUN

Gündem 25.05.2017 - 09:54, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KAVAKLI'DA SİLAHLI SOYGUN

kavaklı'da bulunan A- 101 Marketi kar maskeli ve silahlı bir kişi soydu.

Kavalı Kavaklı Mahallesi Kızılay'ın yanında bulunan A-101 markete önceki akşam saat 21:00 sıralarında karmaskeli ve silahlı bir kişi gelerek kasiyerin başına silahı dayayarak kasadaki pararalı alarak kaçtı. Markete yaya olarak gelen silahlı soyguncu olaydan sonra yine yürüyerek olay yerinden uzaklaştığı iddia edildi. OLAYLA İLGİLİ SORUŞTURMA BAŞLATILDI Soygunun ardından olay yerine gelen İlçe Emniyet müdürlüğü eikpleri market ve çevrede bulunan kameraları inceledikten sonra kaçan şahsı aramaya başladı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
kavaklı'da bulunan A- 101 Marketi kar maskeli ve silahlı bir kişi soydu.

Kavalı Kavaklı Mahallesi Kızılay'ın yanında bulunan A-101 markete önceki akşam saat 21:00 sıralarında karmaskeli ve silahlı bir kişi gelerek kasiyerin başına silahı dayayarak kasadaki pararalı alarak kaçtı. Markete yaya olarak gelen silahlı soyguncu olaydan sonra yine yürüyerek olay yerinden uzaklaştığı iddia edildi.

OLAYLA İLGİLİ SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Soygunun ardından olay yerine gelen İlçe Emniyet müdürlüğü eikpleri market ve çevrede bulunan kameraları inceledikten sonra kaçan şahsı aramaya başladı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.