KAVAKLI DA SİLAHLA YARALAMA !

Gölcük 04.01.2019 - 18:42, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KAVAKLI DA SİLAHLA YARALAMA !

Gölcük Vergi Dairesi’nden memur olarak emekli olan Yusuf Ö. Kavaklı’da bulunan evinin önünde kimliği belli olmayan bir genç tarafından silahla vuruldu.

Gölcük Vergi Dairesinden emekli memur Yusuf Ö.’i vuran şahıs olay sonrası kaçarken, yaralı Yusuf Ö.  Gölcük Necati Devlet Hastanesi’ne kendi imkanlarıyla gitti. Derince'ye sevk edildi Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesine kaldırılan yaralı Yusuf Ö.’in kalçasından vurulduğu ve kalp damar cerrahisinin bakması için Derince araştırma hastanesine sevk edildiği hayati tehlikesi bulunmadığı bilgisini edindik. Yusf Ö. Adlı eski memur tam 750 kişiye dava açarak gazetelerde haber konusu olmuştu.  Polis Yusuf Ö. Olayıyla ilgili soruşturma başlattı. Yusuf Ö.’i vuran genç heryerde aranıyor.
Gölcük Vergi Dairesi’nden memur olarak emekli olan Yusuf Ö. Kavaklı’da bulunan evinin önünde kimliği belli olmayan bir genç tarafından silahla vuruldu.

Gölcük Vergi Dairesinden emekli memur Yusuf Ö.’i vuran şahıs olay sonrası kaçarken, yaralı Yusuf Ö.  Gölcük Necati Devlet Hastanesi’ne kendi imkanlarıyla gitti.

Derince'ye sevk edildi

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesine kaldırılan yaralı Yusuf Ö.’in kalçasından vurulduğu ve kalp damar cerrahisinin bakması için Derince araştırma hastanesine sevk edildiği hayati tehlikesi bulunmadığı bilgisini edindik. Yusf Ö. Adlı eski memur tam 750 kişiye dava açarak gazetelerde haber konusu olmuştu.  Polis Yusuf Ö. Olayıyla ilgili soruşturma başlattı. Yusuf Ö.’i vuran genç heryerde aranıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.