KAVAKLI GENÇLİK DERNEĞİ KAPANDI !

18.01.2017 - 18:11, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KAVAKLI GENÇLİK DERNEĞİ KAPANDI !

Kavaklılı bir grup genç tarafından kurulan ve bu güne kadar başarılı çalışmalara imza atan KAvaklı Gençlik Derneği kapandı.

Başta, gençleri uyuşturucu illetinden korumak ve bu illete alışan gençlerimizi tekrar topluma kazandırmk amacı ile kurulan Kavaklı gençlik Derneği kapandı. Dernek Başkanı İsmail Kaplan sosyal medya hesabından derneğin kapanışını duyururken, " Bugün itibari ile kavaklı gençlik derneğini kapatıyoruz kuruluşumuzdan buyana bizlere menfaat gütmeden destek vermeye çalışan herkese şahsım adına teşekkür ediyorum. iyi olanların degil iyi oynayanların kazandığı bu şehirde toplumun kanayan yarası olan uyuşturucu bağımlılığına dikkat çekmeye çalıştık yeterli destek alamadığımızdan dolayı derneğimizi maalesef kapatmak zorunda kaldık tekrar samimi şekilde destek veren herkesten Allah razı olsun" dedi  Kavaklı Gençlik Derneği son olarak ilçemizdeki camilere dev Türk Bayrakları asarak adını duyurmuştu.
Kavaklılı bir grup genç tarafından kurulan ve bu güne kadar başarılı çalışmalara imza atan KAvaklı Gençlik Derneği kapandı.

Başta, gençleri uyuşturucu illetinden korumak ve bu illete alışan gençlerimizi tekrar topluma kazandırmk amacı ile kurulan Kavaklı gençlik Derneği kapandı. Dernek Başkanı İsmail Kaplan sosyal medya hesabından derneğin kapanışını duyururken, "

Bugün itibari ile kavaklı gençlik derneğini kapatıyoruz kuruluşumuzdan buyana bizlere menfaat gütmeden destek vermeye çalışan herkese şahsım adına teşekkür ediyorum.

iyi olanların degil iyi oynayanların kazandığı bu şehirde toplumun kanayan yarası olan uyuşturucu bağımlılığına dikkat çekmeye çalıştık yeterli destek alamadığımızdan dolayı derneğimizi maalesef kapatmak zorunda kaldık tekrar samimi şekilde destek veren herkesten Allah razı olsun" dedi 
Kavaklı Gençlik Derneği son olarak ilçemizdeki camilere dev Türk Bayrakları asarak adını duyurmuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.