LASTİK İŞ
ismail

KAVAKLI MUHTARI TEŞEKKÜR ETTİ

Asayiş 03.04.2019 - 10:08, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KAVAKLI MUHTARI TEŞEKKÜR ETTİ

Kavaklı Mahalle Muhtarı Müzeher Değer'i mahalle sakinleri 4. kez muhtar seçti.

Kavaklı Mahalle Muhtarı Müzeher Değer 4. kez mahallesinden muhtar seçti. Muhtar Değer mahalle sakinlerine teşekkür etti. Değer " Güzel kavaklım”ın güzel insanları. Meşakatli bir yolculu’ğun sonunda birlikte başarmanın mutlulu’ğu ile siz değerli seçmenlerime en samimi dugularım’la teşekkür ediyorum. Yine yeniden hizmetime devam ediyorum .Bu sabah itibariy’le seçim yarışı bitmiştir. Oy veren / vermeyen  herkez benim mahalle sakinim  hizmet  vermeye devam edeceğim ailem’dir . Mutlu anılar biriktireceğimiz 5 yıl olması dileğiyle Sevgi ve saygılarımla"dedi.  
Kavaklı Mahalle Muhtarı Müzeher Değer'i mahalle sakinleri 4. kez muhtar seçti.

Kavaklı Mahalle Muhtarı Müzeher Değer 4. kez mahallesinden muhtar seçti. Muhtar Değer mahalle sakinlerine teşekkür etti. Değer " Güzel kavaklım”ın güzel insanları. Meşakatli bir yolculu’ğun sonunda birlikte başarmanın mutlulu’ğu ile siz değerli seçmenlerime en samimi dugularım’la teşekkür ediyorum. Yine yeniden hizmetime devam ediyorum .Bu sabah itibariy’le seçim yarışı bitmiştir. Oy veren / vermeyen  herkez benim mahalle sakinim  hizmet  vermeye devam edeceğim ailem’dir .
Mutlu anılar biriktireceğimiz 5 yıl olması dileğiyle Sevgi ve saygılarımla"dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.