LASTİK İŞ

KAVAKLI SAHİLİNE YER ALTI ÇÖP KONTEYNERİ

14.10.2017 - 10:03, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KAVAKLI SAHİLİNE YER ALTI ÇÖP KONTEYNERİ

Kavaklı Sahil Caddesine Yer Altı Çöp Konteyneri Monte Edildi

Gölcük Belediyesi ekipleri yeraltı çöp konteynerlerinin inşası biten yerlerde montajını tamamlayarak vakit kaybetmeden hizmete sokuyor. Bu hizmetin Gölcük’ün çeşitli yerlerinde de devam edeceği öğrenilirken, vatandaşları da oldukça memnun etti.   Gölcük Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Makine Bakım İkmal Amirliği tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında saatlik çöp uygulaması devam eden mahallelerde, uygun görülen alanlara, yeraltı çöp konteyneri koyma çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Gölcük Belediyesi Kademe Amirliği tarafından üretimi yapılan yeraltı çöp konteynerleri Kavaklı Sahil Caddesi’nde uygun alanda kurulum çalışmaları tamamlandı.   Yeraltı çöp konteynerleri inşası biten yerlerde vakit kaybetmeden hizmetine giriyor. Bu hizmetin Gölcük’ün çeşitli yerlerinde de devam edeceği öğrenilirken, vatandaşları da oldukça memnun etti. Koku yapmayan, kedi ve köpeklerin çöpleri karıştırmayacağı bu konteynerinin yayılması ilçemizde temizliğe önemli bir katkı verecektir.  
Kavaklı Sahil Caddesine Yer Altı Çöp Konteyneri Monte Edildi

Gölcük Belediyesi ekipleri yeraltı çöp konteynerlerinin inşası biten yerlerde montajını tamamlayarak vakit kaybetmeden hizmete sokuyor. Bu hizmetin Gölcük’ün çeşitli yerlerinde de devam edeceği öğrenilirken, vatandaşları da oldukça memnun etti.

 

Gölcük Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Makine Bakım İkmal Amirliği tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında saatlik çöp uygulaması devam eden mahallelerde, uygun görülen alanlara, yeraltı çöp konteyneri koyma çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Gölcük Belediyesi Kademe Amirliği tarafından üretimi yapılan yeraltı çöp konteynerleri Kavaklı Sahil Caddesi’nde uygun alanda kurulum çalışmaları tamamlandı.

 

Yeraltı çöp konteynerleri inşası biten yerlerde vakit kaybetmeden hizmetine giriyor. Bu hizmetin Gölcük’ün çeşitli yerlerinde de devam edeceği öğrenilirken, vatandaşları da oldukça memnun etti. Koku yapmayan, kedi ve köpeklerin çöpleri karıştırmayacağı bu konteynerinin yayılması ilçemizde temizliğe önemli bir katkı verecektir.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.