LASTİK İŞ

KAVAKLI STADI'NIN ADANALI KÖFTECİSİ

Ekonomi 12.09.2017 - 11:52, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KAVAKLI STADI'NIN ADANALI KÖFTECİSİ

Özellikle sporu ve futbolu seven erkeklerin en büyük tutkusu gittikleri stadyum çevresinde bulunan seyyar köftecilerdir. Bazı insanlar, sırf köfte ekmek yemek maça gittikleri bilinir. Bunu adeta gelenek ve tutku haline getirenler var.  İşte bu gelenek ilçemizde Kavaklı Stadı'nda da yıllardır yaşanıyor. Kavaklı Stadı'nın girişinde  yıllardır aynı yerde tezgah açan, Meşhur Adanalı Köfteci Lakabıyla tanınan Mehmet Kılıç ile Sercan Şahin, her maç öncesi tezgah açarak, devamlı müşterilerini bekliyorlar.  Meşhur Adanalı Köftercisinin köftesini yemek için, maç programlarını takip eden müdavimler, bu geleneklerini sürdürüyorlar. Müşterilerinin ilgisinden memnun olan Mehmet Abi, ve Sevgili Sercan, bu ilgi ve alakaya mazhar olmak için, kaliteden ve hijyenden asla ödün vermiyorlar.  Mehmet Ustanın köftesinden yemek isteyenler, bugün, yarın ve Perşembe günü Kavaklı Stadı'na gidebilirler. bu maçları kaçıranlar, cumartesi günü oynanacak olan Gölcükspor-Ergene Velimeşespor maçı için, Şirinköy Stadı'na gidebilirler.  Bizden hatırlatması. Afiyet Osun Beyler...

Özellikle sporu ve futbolu seven erkeklerin en büyük tutkusu gittikleri stadyum çevresinde bulunan seyyar köftecilerdir. Bazı insanlar, sırf köfte ekmek yemek maça gittikleri bilinir. Bunu adeta gelenek ve tutku haline getirenler var. 
İşte bu gelenek ilçemizde Kavaklı Stadı'nda da yıllardır yaşanıyor. Kavaklı Stadı'nın girişinde  yıllardır aynı yerde tezgah açan, Meşhur Adanalı Köfteci Lakabıyla tanınan Mehmet Kılıç ile Sercan Şahin, her maç öncesi tezgah açarak, devamlı müşterilerini bekliyorlar. 
Meşhur Adanalı Köftercisinin köftesini yemek için, maç programlarını takip eden müdavimler, bu geleneklerini sürdürüyorlar. Müşterilerinin ilgisinden memnun olan Mehmet Abi, ve Sevgili Sercan, bu ilgi ve alakaya mazhar olmak için, kaliteden ve hijyenden asla ödün vermiyorlar. 
Mehmet Ustanın köftesinden yemek isteyenler, bugün, yarın ve Perşembe günü Kavaklı Stadı'na gidebilirler. bu maçları kaçıranlar, cumartesi günü oynanacak olan Gölcükspor-Ergene Velimeşespor maçı için, Şirinköy Stadı'na gidebilirler. 
Bizden hatırlatması. Afiyet Osun Beyler...

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.