KAVAKLISPOR YENİ YÖNETİMİNDEN ZİYARET

Spor 16.12.2016 - 16:29, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KAVAKLISPOR YENİ YÖNETİMİNDEN ZİYARET

Kavaklıspor Kulüp Başkanı Cevdet Barış ve yeni yönetimi, Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş'i makamında ziyaret etti.

Başkan Ellibeş, Kulüp Başkanı Cevdet Barış ve Yeni Yönetim Kurulu üyelerinin yapmış olduğu ziyaretten dolayı memnun olduğunu dile getirdi. Başkan Ellibeş “Gölcük Belediyesi olarak imkanlar ölçüsünde spor kulüplerine destek ve katkı sağlamaya çalışıyoruz. Yıllardır kendini amatör spora adayan fedakar ve özverili yöneticilerin gayretleriyle ayakta durmayı başarmış kulüplerimizden birisi. Kavaklıspor kulübü bünyesinde spor yapan gençler, bu vesileyle olası kötü alışkanlıklardan da uzak duruyor. Bizler de Gölcük Belediyesi olarak, imkanlar ölçüsünde Kavaklıspor’a yardım etmeye her zaman hazırız” dedi. Kavaklıspor Kulüp Başkanı Cevdet Barış, Başkan Ellibeş'e spora ve sporculara verdiği önem ve destekten dolayı teşekkür ettiğini, geçmiş dönemlerde Gölcük Belediyesi olarak yapılan destek ve katkıların Kulüp açısından çok önemli bir katkı olduğunu ve yeni süreçte de yanlarında olmasını temenni ettiklerini, belirtti.  
Kavaklıspor Kulüp Başkanı Cevdet Barış ve yeni yönetimi, Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş'i makamında ziyaret etti.

Başkan Ellibeş, Kulüp Başkanı Cevdet Barış ve Yeni Yönetim Kurulu üyelerinin yapmış olduğu ziyaretten dolayı memnun olduğunu dile getirdi.

Başkan Ellibeş “Gölcük Belediyesi olarak imkanlar ölçüsünde spor kulüplerine destek ve katkı sağlamaya çalışıyoruz. Yıllardır kendini amatör spora adayan fedakar ve özverili yöneticilerin gayretleriyle ayakta durmayı başarmış kulüplerimizden birisi. Kavaklıspor kulübü bünyesinde spor yapan gençler, bu vesileyle olası kötü alışkanlıklardan da uzak duruyor. Bizler de Gölcük Belediyesi olarak, imkanlar ölçüsünde Kavaklıspor’a yardım etmeye her zaman hazırız” dedi.

Kavaklıspor Kulüp Başkanı Cevdet Barış, Başkan Ellibeş'e spora ve sporculara verdiği önem ve destekten dolayı teşekkür ettiğini, geçmiş dönemlerde Gölcük Belediyesi olarak yapılan destek ve katkıların Kulüp açısından çok önemli bir katkı olduğunu ve yeni süreçte de yanlarında olmasını temenni ettiklerini, belirtti.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.