LASTİK İŞ
ismail

KAVAKLI KARAR AŞAMASINDA

Spor 06.08.2013 - 17:41, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

KAVAKLI KARAR AŞAMASINDA

Amatör Süper Lig ekiplerinden Kavaklıspor’un lige katılıp, katılmayacağı yapılacak yönetim kurulu toplantısında belli olacak.

KADRODA OYUNCU YOK Amatör Süper Lig`in köklü kuküplerinden Kavaklıspor, çıkış yolu arıyor. Kadrosunda bulunan oyuncular, ligin tamamlanmasının ardından İkinci Amatör Küme takımlarına transfer olan kırmızı beyazlılar, kadro kurmakta sıkıntı çekiyor. Alt yapı kategorilerinde de A takıma alacak futbolcuları bulunmayan Kavaklıspor, lige katılamama tehlikesi ile karşı karşıya.    LİGDEN ÇEKİLEBİLİRLER Sıfırdan kadro kurmak için büyük maddi desteğe ihtiyaçları olduklarını ifade eden kulüp başkanı Hüseyin Fikri Hasırcı “Bunu yönetim olarak karşılayamayız. Bu akşam yapacağımız yönetim kurulu toplantısında bütün düşüncelerimizi, sıkıntılarımızı masaya yatıracağız. Bir çıkış yolu bulursak çalışmalara başlayacağız. Bulamazsak ligden çekilmeyi düşünüyoruz” dedi. 
Amatör Süper Lig ekiplerinden Kavaklıspor’un lige katılıp, katılmayacağı yapılacak yönetim kurulu toplantısında belli olacak.
KADRODA OYUNCU YOK
Amatör Süper Lig`in köklü kuküplerinden Kavaklıspor, çıkış yolu arıyor. Kadrosunda bulunan oyuncular, ligin tamamlanmasının ardından İkinci Amatör Küme takımlarına transfer olan kırmızı beyazlılar, kadro kurmakta sıkıntı çekiyor. Alt yapı kategorilerinde de A takıma alacak futbolcuları bulunmayan Kavaklıspor, lige katılamama tehlikesi ile karşı karşıya. 
 
LİGDEN ÇEKİLEBİLİRLER
Sıfırdan kadro kurmak için büyük maddi desteğe ihtiyaçları olduklarını ifade eden kulüp başkanı Hüseyin Fikri Hasırcı “Bunu yönetim olarak karşılayamayız. Bu akşam yapacağımız yönetim kurulu toplantısında bütün düşüncelerimizi, sıkıntılarımızı masaya yatıracağız. Bir çıkış yolu bulursak çalışmalara başlayacağız. Bulamazsak ligden çekilmeyi düşünüyoruz” dedi. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.