LASTİK İŞ

KAVAKLI'NIN İKİ YAKASI BİRLEŞİYOR !

Gölcük 10.07.2014 - 21:06, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

KAVAKLI'NIN İKİ YAKASI BİRLEŞİYOR !

Gölcük'te Barbaros Hayrettin Paşa ile İhsaniye Sahil parklarını birleştiren yeni köprü hizmete giriyor

Gölcük'te iki parkı birleştiren modern köprü hizmete giriyor   Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gölcük'ün Barbaros Hayrettin Paşa ile İhsaniye Sahil parklarını modern bir köprüyle birleştirdi. Depremde sular altında kalan Gölcük'e kazandırılan Barbaros Hayrettin Paşa ile İhsaniye Sahil parkları arasındaki dere üzerine yapılan modern köprü kullanıma hazır hale getirildi. Köprü yarın akşam (11 Temmuz Cuma) saat 20.00'de düzenlenecek programla hizmete girecek. Başkan İbrahim Karaosmanoğlu'nun da katılacağı törenin ardından Gölcük Belediyesi tarafından vatandaşlara iftar yemeği verilecek.    14 METRE UZUNLUĞUNDA Gölcük'ün Kavaklı sahilinde bulunan Barbaros Hayrettin Paşa Parkı ile İhsaniye Sahil Parkı arasında bulunan mevcut köprü, hem eski olduğu hem de ihtiyaca cevap veremediği için sökülerek daha geniş ve modern bir köprü inşa edildi. 14 metre uzunluğundaki yeni ve modern çelik köprü İhsaniye Sahil Caddesi ile Altıncan Sokak'a bağlanıyor.   520 TON ASFALT Çalışma kapsamında bin 200 metreküp kazı dolgu yapıldı. Köprüyü oluşturmak için 174 ton çelik kullanıldı. Köprü inşasında 270 metreküp beton, 20 adet kazık, 65 ton nervürlü demir, 2 adet kenar ayak, 60 metreküp taş duvar uygulandı. Köprü ve devamındaki yol çalışmasında 520 ton asfalt, 300 metre uzunluğunda bordür, 850 metrekare tretuvar imalatı yapıldı. ​ 
Gölcük'te Barbaros Hayrettin Paşa ile İhsaniye Sahil parklarını birleştiren yeni köprü hizmete giriyor

Gölcük'te iki parkı birleştiren

modern köprü hizmete giriyor

 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gölcük'ün Barbaros Hayrettin Paşa ile İhsaniye Sahil parklarını modern bir köprüyle birleştirdi. Depremde sular altında kalan Gölcük'e kazandırılan Barbaros Hayrettin Paşa ile İhsaniye Sahil parkları arasındaki dere üzerine yapılan modern köprü kullanıma hazır hale getirildi. Köprü yarın akşam (11 Temmuz Cuma) saat 20.00'de düzenlenecek programla hizmete girecek. Başkan İbrahim Karaosmanoğlu'nun da katılacağı törenin ardından Gölcük Belediyesi tarafından vatandaşlara iftar yemeği verilecek. 

 

14 METRE UZUNLUĞUNDA

Gölcük'ün Kavaklı sahilinde bulunan Barbaros Hayrettin Paşa Parkı ile İhsaniye Sahil Parkı arasında bulunan mevcut köprü, hem eski olduğu hem de ihtiyaca cevap veremediği için sökülerek daha geniş ve modern bir köprü inşa edildi. 14 metre uzunluğundaki yeni ve modern çelik köprü İhsaniye Sahil Caddesi ile Altıncan Sokak'a bağlanıyor.

 

520 TON ASFALT

Çalışma kapsamında bin 200 metreküp kazı dolgu yapıldı. Köprüyü oluşturmak için 174 ton çelik kullanıldı. Köprü inşasında 270 metreküp beton, 20 adet kazık, 65 ton nervürlü demir, 2 adet kenar ayak, 60 metreküp taş duvar uygulandı. Köprü ve devamındaki yol çalışmasında 520 ton asfalt, 300 metre uzunluğunda bordür, 850 metrekare tretuvar imalatı yapıldı.

​ 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.