LASTİK İŞ

KAYIP ECEM HER YERDE ARANIYOR

25.01.2018 - 19:23, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KAYIP ECEM HER YERDE ARANIYOR

Kayıp Ecem'i bulmak için çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Öyle ki konu televizyon programlarına kadar taşındı.

Kayıp Ecem Balcı'yı bulmak için geniş çaplı çalışma devam ediyor. Annesini intihara kadar götüren olay sonrası Ecem'in yakınları 17 yaşındaki kızı bulabilmek için seferber olmuş durumda. Öyle ki konu Star TV'de yayınlanan ve Balçiçek İlter'in sunuculuğunu yaptığıOlay Yeri programına kadar taşındı. İlter televizyonda yayınlanan programda Ecem’i bulmak için çalışmaların devam ettiğini söyleyerek "Ecem’in annesi, Ecem kaybolduktan sonra hiçbir şey yokmuş gibi eve gidip geliyor. İş yerindeki arkadaşlarına da, “Kızım gelecek siz hiç kimseye bir şey demeyin” diyor. Esra Hanım, kızının yerini bilmese bile kesinlikle kimlerle olduğunu biliyordu” ifadelerini kullandı. EVİ GÖLCÜK'TE İNTİHAR KANDIRA'DA Ecem’e programında geniş yer ayıran İlter, ilk olarak Kocaeli’de karış karış Ecem’i arayan Star TV İstihbarat Şefi Özkan Yıldırım’a bağlandı. Öncelikle Ecem’in annesi olan Esra Ercömert hakkında konuşan Yıldırım, “Esra Ercömert’in Kandıra’dan intihar etmesinin anlamı yok. Kandıra ile evi arası toplu ulaşımla 3,5 saat ve oturduğu yerde de deniz var zaten. Muhtemelen Kandıra Cezaevi’ne ziyarete geldi ve ziyaretten sonra intihar etti” dedi. "BU ADAM KARIMA GÖZ KOYAN BİRİ" Balçiçek İlter’in saha ekibi ve jandarma ekipleri canlı yayında Esra Ercömert’in ilk imam nikâhlı eşi olan Gölcüklü Vasfi’nin evine bir operasyon düzenledi. Bu operasyonda Ecem’e ulaşılamazken, Süleyman K.’nin eski arkadaşı olduğunu söyleyen Vasfi adlı kişi, “Bu adam benim evime girip çıkarken karıma göz koyan biri. Bundan her şey beklenir. Bana oyun oynadıkları gibi bu işte de bir oyun var. Ecem bu şekilde davranacak bir kız değil, yarım saat gecikecek olsa haber veren bir kızdı” şeklinde konuştu. "BİLDİĞİM NE VARSA ANLATTIM" Esra Ercömert’in intihar edecek bir kadın olmadığına dikkat çeken Vasfi adlı kişi, “Esra, kızına çok bağlıydı. Kendini öldürecek olsa bile kızını bulmadan öldürmezdi. Ancak bu adamlardan her şey beklenir” ifadelerini kullandı. Ecem Balcı’nın babası Gökhan Balcı’nın, “Bir şey biliyorsan hemen söylemen çok önemli” şeklinde konuşmasına ise Vasfi isimli vatandaş ise babayı, “Ben bir şey bilsem zaten söylerim. Zaten bu olayları duyar duymaz da polise gittim bildiğim ne varsa anlattım. Günlerdir tüm Türkiye’nin konuştuğu bir olay bu. Ecem bu olayları duysa, görse, bilse mutlaka zincire de bağlanmış olsa çıkar gelirdi” sözlerini kullandı. BİLSEM KENDİM GİDER BAKARIM Vasfi adlı kişi, Balçiçek İlter’in, “Süleyman K.’nın Ecem’i nerede tutacağına dair bir fikriniz var mı?” sorusuna ise, “Hayır bir fikrim yok. Olsa zaten ben gider direk bakarım. Ecem benim de kızım” şeklinde cevapladı.
Kayıp Ecem'i bulmak için çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Öyle ki konu televizyon programlarına kadar taşındı.

Kayıp Ecem Balcı'yı bulmak için geniş çaplı çalışma devam ediyor. Annesini intihara kadar götüren olay sonrası Ecem'in yakınları 17 yaşındaki kızı bulabilmek için seferber olmuş durumda. Öyle ki konu Star TV'de yayınlanan ve Balçiçek İlter'in sunuculuğunu yaptığıOlay Yeri programına kadar taşındı. İlter televizyonda yayınlanan programda Ecem’i bulmak için çalışmaların devam ettiğini söyleyerek "Ecem’in annesi, Ecem kaybolduktan sonra hiçbir şey yokmuş gibi eve gidip geliyor. İş yerindeki arkadaşlarına da, “Kızım gelecek siz hiç kimseye bir şey demeyin” diyor. Esra Hanım, kızının yerini bilmese bile kesinlikle kimlerle olduğunu biliyordu” ifadelerini kullandı.

EVİ GÖLCÜK'TE İNTİHAR KANDIRA'DA

Ecem’e programında geniş yer ayıran İlter, ilk olarak Kocaeli’de karış karış Ecem’i arayan Star TV İstihbarat Şefi Özkan Yıldırım’a bağlandı. Öncelikle Ecem’in annesi olan Esra Ercömert hakkında konuşan Yıldırım, “Esra Ercömert’in Kandıra’dan intihar etmesinin anlamı yok. Kandıra ile evi arası toplu ulaşımla 3,5 saat ve oturduğu yerde de deniz var zaten. Muhtemelen Kandıra Cezaevi’ne ziyarete geldi ve ziyaretten sonra intihar etti” dedi.

"BU ADAM KARIMA GÖZ KOYAN BİRİ"

Balçiçek İlter’in saha ekibi ve jandarma ekipleri canlı yayında Esra Ercömert’in ilk imam nikâhlı eşi olan Gölcüklü Vasfi’nin evine bir operasyon düzenledi. Bu operasyonda Ecem’e ulaşılamazken, Süleyman K.’nin eski arkadaşı olduğunu söyleyen Vasfi adlı kişi, “Bu adam benim evime girip çıkarken karıma göz koyan biri. Bundan her şey beklenir. Bana oyun oynadıkları gibi bu işte de bir oyun var. Ecem bu şekilde davranacak bir kız değil, yarım saat gecikecek olsa haber veren bir kızdı” şeklinde konuştu.

"BİLDİĞİM NE VARSA ANLATTIM"

Esra Ercömert’in intihar edecek bir kadın olmadığına dikkat çeken Vasfi adlı kişi, “Esra, kızına çok bağlıydı. Kendini öldürecek olsa bile kızını bulmadan öldürmezdi. Ancak bu adamlardan her şey beklenir” ifadelerini kullandı. Ecem Balcı’nın babası Gökhan Balcı’nın, “Bir şey biliyorsan hemen söylemen çok önemli” şeklinde konuşmasına ise Vasfi isimli vatandaş ise babayı, “Ben bir şey bilsem zaten söylerim. Zaten bu olayları duyar duymaz da polise gittim bildiğim ne varsa anlattım. Günlerdir tüm Türkiye’nin konuştuğu bir olay bu. Ecem bu olayları duysa, görse, bilse mutlaka zincire de bağlanmış olsa çıkar gelirdi” sözlerini kullandı.

BİLSEM KENDİM GİDER BAKARIM

Vasfi adlı kişi, Balçiçek İlter’in, “Süleyman K.’nın Ecem’i nerede tutacağına dair bir fikriniz var mı?” sorusuna ise, “Hayır bir fikrim yok. Olsa zaten ben gider direk bakarım. Ecem benim de kızım” şeklinde cevapladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.