LASTİK İŞ

KAYIP GENCİN CESEDİ BULUNDU

Gündem 06.01.2021 - 22:16, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

KAYIP GENCİN CESEDİ BULUNDU

Karamürsel'de bir tersanede çalışan ve kendisinden 7Aralık’tan bu yana haber alınamayan Serdest Nur Şimşek(22), bir dere yatağında yanında silah ile ölü olarak bulundu.

Batman’dan, 10 Ekim’de Kocaeli Karamürsel İlçesinde bir tersanede çalışmaya  gelen  22 yaşındaki Serdest Nur Şimşek, 7 Aralık tarihinde adeta sırra kadem basarak ortadan kayboldu. Yakınları yaklaşık bir aydır gençten haber alamazken Şimşek’in 1 Aralık'ta internet üzerinden siyanür satın aldığı öğrenildi. Kayıp gencin Batman’da yaşayan amcası Umut Şimşek, son olarak 7 Aralık'ta telefonla kız kardeşi ile görüşen yeğeninden bir daha haber alamadıklarını ifade ederek “1 Aralık’ta internet üzerinden bir firmadan 21 TL ödeyerek siyanür siparişi vermiş. Siyanür 4 Aralık tarihinde kendisine teslim edilmiş. Aynı tarihte tüm eşyalarını Batman’daki kız kardeşine kargoyla göndermiş. 7 Aralık'ta ise çalıştığı işyerinden ve kaldığı pansiyondan çıkış yapmış. Kendisinden 7 Aralık tarihinden bu yana haber alamıyoruz. 12 Aralık tarihinde kayıp başvurusunda bulunduk ancak bir sonuç alamadık. Kendisinin boynunun sağ tarafında 'freeman' yazılı bir dövme bulunuyor. Yeğenimin hayatından endişe ediyoruz” şeklinde konuşmuştu.   SORUŞTURMA BAŞLATILDI  Yaklaşık 1 aydır kayıp gençten akşam saatlerinde acı haber geldi. Karamürsel İlçesi Kayacık Mahallesi Kavacık mevkiinde dolaşmakta olan bir vatandaşın,  dere kenarında erkek cesedi gördüğünü ihbar etmesi ile olay yerine kısa sürede polis ekipleri sevk edildi.  Yapılan incelemelerde yanında pompalı tüfek bulunan kişinin 1 aydan bu yana kayıp olduğu ihbar edilen Serdest Nur Şimşek olduğu tespit edildi.   Olay yerinde yapılan geniş çaplı incelemeler sonrası gencin cenazesi adli işlemler için morga kaldırıldı. Polis olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.
Karamürsel'de bir tersanede çalışan ve kendisinden 7Aralık’tan bu yana haber alınamayan Serdest Nur Şimşek(22), bir dere yatağında yanında silah ile ölü olarak bulundu.

Batman’dan, 10 Ekim’de Kocaeli Karamürsel İlçesinde bir tersanede çalışmaya  gelen  22 yaşındaki Serdest Nur Şimşek, 7 Aralık tarihinde adeta sırra kadem basarak ortadan kayboldu. Yakınları yaklaşık bir aydır gençten haber alamazken Şimşek’in 1 Aralık'ta internet üzerinden siyanür satın aldığı öğrenildi. Kayıp gencin Batman’da yaşayan amcası Umut Şimşek, son olarak 7 Aralık'ta telefonla kız kardeşi ile görüşen yeğeninden bir daha haber alamadıklarını ifade ederek “1 Aralık’ta internet üzerinden bir firmadan 21 TL ödeyerek siyanür siparişi vermiş. Siyanür 4 Aralık tarihinde kendisine teslim edilmiş. Aynı tarihte tüm eşyalarını Batman’daki kız kardeşine kargoyla göndermiş. 7 Aralık'ta ise çalıştığı işyerinden ve kaldığı pansiyondan çıkış yapmış. Kendisinden 7 Aralık tarihinden bu yana haber alamıyoruz. 12 Aralık tarihinde kayıp başvurusunda bulunduk ancak bir sonuç alamadık. Kendisinin boynunun sağ tarafında 'freeman' yazılı bir dövme bulunuyor. Yeğenimin hayatından endişe ediyoruz” şeklinde konuşmuştu.

 

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

 Yaklaşık 1 aydır kayıp gençten akşam saatlerinde acı haber geldi. Karamürsel İlçesi Kayacık Mahallesi Kavacık mevkiinde dolaşmakta olan bir vatandaşın,  dere kenarında erkek cesedi gördüğünü ihbar etmesi ile olay yerine kısa sürede polis ekipleri sevk edildi.  Yapılan incelemelerde yanında pompalı tüfek bulunan kişinin 1 aydan bu yana kayıp olduğu ihbar edilen Serdest Nur Şimşek olduğu tespit edildi.   Olay yerinde yapılan geniş çaplı incelemeler sonrası gencin cenazesi adli işlemler için morga kaldırıldı. Polis olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.