KAYIP LEYLA'NIN CANSIZ BEDENİ BULUNDU

02.07.2018 - 18:14, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KAYIP LEYLA'NIN CANSIZ BEDENİ BULUNDU

Ağrı'nın Bezirhane köyünde Ramazan Bayramı'nın 1. günü kaybolan 3 buçuk yaşındaki Leyla Aydemir'i cansız bedeni köyde bulundu.

18 GÜN SONRA ACI HABER GELDİ  Günlerdir Ağrı'da ve tüm Türkiye'de didik didik aranan 4 yaşındaki Leyla Aydemir'in cansız bedeni kaybolduğu köyden 3 kilometre uzakta, arama yapılan bölgede Ağrı merkeze bağlı Bezirhane köyü Kurudere mevkiinde dere yatağının üst bölgesinde bulundu.a OLAYIN GEÇMİŞİ Ağrı kent merkezinde oturan Nihat ve Şükran Aydemir çifti, bayramda çocukları Leyla Aydemir'i de yanlarına alarak 15 kilometre uzaklıktaki Bezirgan Köyü'ne gitti. Köy mezarlığını ziyaretlerin ardından Nihat Aydemir, kızını babasına ait evin önüne bırakıp içeri girdi. Yaklaşık 15 dakika sonra evden çıkan baba bir daha Leyla Aydemir'e ulaşamadı. Minik Leyla 18 gündür her yerde aranıyordu. Minik Leyla'yı arama çalışmalarına, Nevşehir Jandarma At ve Köpek Eğitim Merkezinden (JAKEM) getirilen kadavra ve ceset arama köpekleri, Jandarma Özel Asayiş Komutanlığına (JAK) bağlı 10 kişilik arama kurtarma ekibi, İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı 11 kişiden oluşan özel ekip, Van ve Ağrı AFAD ekipleri, UMKE, 112 Acil Sağlık ve Türk Kızılayı görevlileri ve Batman'dan gelen 5 gönüllü avcı katılmıştı.
Ağrı'nın Bezirhane köyünde Ramazan Bayramı'nın 1. günü kaybolan 3 buçuk yaşındaki Leyla Aydemir'i cansız bedeni köyde bulundu.

18 GÜN SONRA ACI HABER GELDİ 

Günlerdir Ağrı'da ve tüm Türkiye'de didik didik aranan 4 yaşındaki Leyla Aydemir'in cansız bedeni kaybolduğu köyden 3 kilometre uzakta, arama yapılan bölgede Ağrı merkeze bağlı Bezirhane köyü Kurudere mevkiinde dere yatağının üst bölgesinde bulundu.a

OLAYIN GEÇMİŞİ

Ağrı kent merkezinde oturan Nihat ve Şükran Aydemir çifti, bayramda çocukları Leyla Aydemir'i de yanlarına alarak 15 kilometre uzaklıktaki Bezirgan Köyü'ne gitti. Köy mezarlığını ziyaretlerin ardından Nihat Aydemir, kızını babasına ait evin önüne bırakıp içeri girdi. Yaklaşık 15 dakika sonra evden çıkan baba bir daha Leyla Aydemir'e ulaşamadı. Minik Leyla 18 gündür her yerde aranıyordu. Minik Leyla'yı arama çalışmalarına, Nevşehir Jandarma At ve Köpek Eğitim Merkezinden (JAKEM) getirilen kadavra ve ceset arama köpekleri, Jandarma Özel Asayiş Komutanlığına (JAK) bağlı 10 kişilik arama kurtarma ekibi, İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı 11 kişiden oluşan özel ekip, Van ve Ağrı AFAD ekipleri, UMKE, 112 Acil Sağlık ve Türk Kızılayı görevlileri ve Batman'dan gelen 5 gönüllü avcı katılmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.