LASTİK İŞ
ismail

KAYAK KEYFİ UÇURUMDA SONLANDI

Gündem 20.02.2021 - 16:31, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

KAYAK KEYFİ UÇURUMDA SONLANDI

Kartepe'de kayak yaptığı pistten çıkarak 20 metre yükseklikten ormanlık alana düşen Kuveyt uyruklu turist, JAK timleri tarafından kurtarıldı.

(İHA) - Olay, Kartepe Samanlı Dağları’nda bulunan kayak merkezinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Kuveyt uyruklu 2 turist kayak yapmak için Kartepe’deki kayak merkezine geldi. Kayak yaptıkları sırada 23 yaşındaki A.A. isimli turist, pistten çıkarak 20 metre yükseklikten ormanlık alana düştü. 2 metre kalınlıktaki karın içinde mahsur kalan A.A.’nın arkadaşı, durumu hemen 112 acil yardım ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen Kocaeli Jandarma Komutanlığına bağlı Jandarma Arama ve Kurtarma (JAK) Timleri, A.A. isimli turisti kurtarmak için çalışma başlattı. Ekipler, ulaştıkları turisti sedyeye bindirdi. Daha sonra ekipler, iple bağladıkları sedyeyi 20 metre yükseklikten çekerek piste çıkarttı. Kurtarılan A.A.’nın herhangi bir sağlık probleminin olmadığı öğrenildi.
Kartepe'de kayak yaptığı pistten çıkarak 20 metre yükseklikten ormanlık alana düşen Kuveyt uyruklu turist, JAK timleri tarafından kurtarıldı.

(İHA) - Olay, Kartepe Samanlı Dağları’nda bulunan kayak merkezinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Kuveyt uyruklu 2 turist kayak yapmak için Kartepe’deki kayak merkezine geldi. Kayak yaptıkları sırada 23 yaşındaki A.A. isimli turist, pistten çıkarak 20 metre yükseklikten ormanlık alana düştü. 2 metre kalınlıktaki karın içinde mahsur kalan A.A.’nın arkadaşı, durumu hemen 112 acil yardım ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen Kocaeli Jandarma Komutanlığına bağlı Jandarma Arama ve Kurtarma (JAK) Timleri, A.A. isimli turisti kurtarmak için çalışma başlattı.
Ekipler, ulaştıkları turisti sedyeye bindirdi. Daha sonra ekipler, iple bağladıkları sedyeyi 20 metre yükseklikten çekerek piste çıkarttı. Kurtarılan A.A.’nın herhangi bir sağlık probleminin olmadığı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.