LASTİK İŞ
ismail

KAYBOLAN KİŞİ BİTKİN HALDE BULUNDU

13.05.2018 - 13:14, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KAYBOLAN KİŞİ BİTKİN HALDE BULUNDU

Kocaeli AFAD İl Müdürlüğü, Dilovası ve Başiskele kırsallarında aynı gece iki arama kurtarma operasyonuna katıldı

Hafta sonu gece yarısı saat 00.05 te Dilovası Köseler Mahallesinde H. E. (20) isimli bir genç kızın kaybolduğu ihbarıyla harekete geçen Kocaeli AFAD arama kurtarma ekibi olay yerine ulaşarak Jandarma ile birlikte arama kurtarma çalışmalarına başladı. Yakınlarından ormanlık alana doğru ilerlediği bilgisini alan ekipler aramalara başladı. Kısa süre sonra ormanlık alanda yangın operasyon yolunda bulunan ve sağlık durumu iyi olan genç kız jandarma karakolunda ifadesine başvurularak ailesine teslim edildi.   BİTKİN HALDE BULUNDU Aynı gece sabah 05.17 de 112 Acil Çağrı Merkezine yapılan ihbarda ise Başiskele Yuvacık Aytepe bölgesinde 2 kişinin araçlarıyla mahsur kaldıkları ve nerede olduklarını bilmedikleri bilgisini alan Kocaeli AFAD arama kurtarma ekibi tekrar harekete geçti. Jandarma ile birlikte 3 saatlik arama sonrası Ertan G. isimli vatandaş 8.15 te Diriliş kampı yakınlarında bitkin halde bulundu. Ertan G. ile 1 km uzaklıktaki araçlarının yanında bulunan arkadaşı Serkan E., 112 ambulans ekiplerinin kontrolleri sonrasında jandarmaya teslim edildi.
Kocaeli AFAD İl Müdürlüğü, Dilovası ve Başiskele kırsallarında aynı gece iki arama kurtarma operasyonuna katıldı

Hafta sonu gece yarısı saat 00.05 te Dilovası Köseler Mahallesinde H. E. (20) isimli bir genç kızın kaybolduğu ihbarıyla harekete geçen Kocaeli AFAD arama kurtarma ekibi olay yerine ulaşarak Jandarma ile birlikte arama kurtarma çalışmalarına başladı. Yakınlarından ormanlık alana doğru ilerlediği bilgisini alan ekipler aramalara başladı. Kısa süre sonra ormanlık alanda yangın operasyon yolunda bulunan ve sağlık durumu iyi olan genç kız jandarma karakolunda ifadesine başvurularak ailesine teslim edildi.

 

BİTKİN HALDE BULUNDU

Aynı gece sabah 05.17 de 112 Acil Çağrı Merkezine yapılan ihbarda ise Başiskele Yuvacık Aytepe bölgesinde 2 kişinin araçlarıyla mahsur kaldıkları ve nerede olduklarını bilmedikleri bilgisini alan Kocaeli AFAD arama kurtarma ekibi tekrar harekete geçti. Jandarma ile birlikte 3 saatlik arama sonrası Ertan G. isimli vatandaş 8.15 te Diriliş kampı yakınlarında bitkin halde bulundu. Ertan G. ile 1 km uzaklıktaki araçlarının yanında bulunan arkadaşı Serkan E., 112 ambulans ekiplerinin kontrolleri sonrasında jandarmaya teslim edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.