KAYIP KAÇAK İADESİ İÇİN BAŞVURULAR SÜRÜYOR !

Gölcük 14.01.2015 - 20:26, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

KAYIP KAÇAK İADESİ İÇİN BAŞVURULAR SÜRÜYOR !

Kayıp kaçak bedelini geri almak isteyen Gölcüklü vatandaşlar Gölcük Kaymakamlığında hizmet veren Tüketici Koruma Heyetine başvurulara başladı.

Vatandaş kaçak bedelinin iadesi için başvuru yaptı Yargıtay, karar düzeltme talebi üzerine gerçekleştirdiği toplantıda, elektrik abonesinden kayıp-kaçak parası alınamayacağına karar vermişti. Kararın açıklanmasının ardından Gölcüklü vatandaşlar Gölcük Kaymakamlığında hizmet veren Tüketici Koruma Heyetine başvurulara başladı.  Emsal teşkil edecek karar sonucu aboneler dağıtım şirketlerinden, sadece 2014 senesi için 5-6 milyar lira kayıp kaçak bedelinin iadesini talep edebilecek. Konuyla ilgili açıklama yapan Gölcük Kaymakamlığı Tüketici Heyet Başkanı İsa Bostan "bir elektrik abonesinin faturadaki kayıp-kaçak bedelini geri alabilmek için başvuru dilekçesi yazmalı. Tüketici bu dilekçeyle birlikte nüfus cüzdanı fotokopisi ve Kayıp kaçak bedelinin alındığına dair elektrik dağıtım şirketinden aldığı bir belgeyle bize başvuru yapabiliyor. Ondan sonra sonucu bekleyecek" dedi. YILLARCA MAĞDUR EDİLDİK Yeni Mahalle sakinlerinden Nurşen Atan kayıp kaçak ücretlerinin iade edilmesi için Tüketici heyetine başvurdu. Dilekçe veren Atan gazetemize yaptığı açıklamada "Bizler yıllarca boşuna başkasının kullandığı elektriğin parasını ödedik. Zaten mağdur edildik. İnşallah kısa zamanda sonuç çıkar da daha fazla mağdur olmayız. Zaten yaşlı insanlarız. İhtiyacımız var. inşallah toplu verirler parayı" dedi. 
Kayıp kaçak bedelini geri almak isteyen Gölcüklü vatandaşlar Gölcük Kaymakamlığında hizmet veren Tüketici Koruma Heyetine başvurulara başladı.
Vatandaş kaçak bedelinin iadesi için başvuru yaptı
Yargıtay, karar düzeltme talebi üzerine gerçekleştirdiği toplantıda, elektrik abonesinden kayıp-kaçak parası alınamayacağına karar vermişti. Kararın açıklanmasının ardından Gölcüklü vatandaşlar Gölcük Kaymakamlığında hizmet veren Tüketici Koruma Heyetine başvurulara başladı. 
Emsal teşkil edecek karar sonucu aboneler dağıtım şirketlerinden, sadece 2014 senesi için 5-6 milyar lira kayıp kaçak bedelinin iadesini talep edebilecek. Konuyla ilgili açıklama yapan Gölcük Kaymakamlığı Tüketici Heyet Başkanı İsa Bostan "bir elektrik abonesinin faturadaki kayıp-kaçak bedelini geri alabilmek için başvuru dilekçesi yazmalı. Tüketici bu dilekçeyle birlikte nüfus cüzdanı fotokopisi ve Kayıp kaçak bedelinin alındığına dair elektrik dağıtım şirketinden aldığı bir belgeyle bize başvuru yapabiliyor. Ondan sonra sonucu bekleyecek" dedi.
YILLARCA MAĞDUR EDİLDİK
Yeni Mahalle sakinlerinden Nurşen Atan kayıp kaçak ücretlerinin iade edilmesi için Tüketici heyetine başvurdu. Dilekçe veren Atan gazetemize yaptığı açıklamada "Bizler yıllarca boşuna başkasının kullandığı elektriğin parasını ödedik. Zaten mağdur edildik. İnşallah kısa zamanda sonuç çıkar da daha fazla mağdur olmayız. Zaten yaşlı insanlarız. İhtiyacımız var. inşallah toplu verirler parayı" dedi. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.