LASTİK İŞ

KAYMAKAM IRMAK'IN BAYRAM MESAJI

Gündem 03.06.2019 - 14:10, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KAYMAKAM IRMAK'IN BAYRAM MESAJI

Kaymakam Mustafa Altıntaş, Ramazan bayramı dolayısı ile mesaj yayınlandı.

Bayramlar barış ve dostluğun, birlikteliğin, kardeşliğin, sevgi ve hoşgörünün yaşanarak ve paylaşılarak yerleşmesine aracılık eden insanları ortak paydada buluşturan müstesna günlerden birisidir. Dolayısıyla bayramların manevi ikliminin değerini iyi bilmeli ve ona göre umut ve sevgi dolu olarak yarınlara hazırlanmalıyız. Ramazan Bayramının sevinç ve coşkusunun bir fırsat olarak görmeli sadece eş, dost ve aile büyüklerimizi ziyaretle yetinmemeli aynı zamanda kimsesizleri, yoksulları hastaları ve ilgiye muhtaç herkesi ziyaret ederek, bu günün manevi ortamını onlarla birlikte paylaşmalıyız. Bu duygu ve düşüncelerle, tüm çalışanlarımızın ve Gölcüklü hemşehrilerimizin Ramazan Bayramını en içten dileklerimle kutluyor, daha nice bayramlara sevdiklerinizle birlikte ulaşmanızı diliyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.                                                                                                                              Mustafa  IRMAK                                                                                                            Gölcük  Kaymakamı
Kaymakam Mustafa Altıntaş, Ramazan bayramı dolayısı ile mesaj yayınlandı.

Bayramlar barış ve dostluğun, birlikteliğin, kardeşliğin, sevgi ve hoşgörünün yaşanarak ve paylaşılarak yerleşmesine aracılık eden insanları ortak paydada buluşturan müstesna günlerden birisidir. Dolayısıyla bayramların manevi ikliminin değerini iyi bilmeli ve ona göre umut ve sevgi dolu olarak yarınlara hazırlanmalıyız.

Ramazan Bayramının sevinç ve coşkusunun bir fırsat olarak görmeli sadece eş, dost ve aile büyüklerimizi ziyaretle yetinmemeli aynı zamanda kimsesizleri, yoksulları hastaları ve ilgiye muhtaç herkesi ziyaret ederek, bu günün manevi ortamını onlarla birlikte paylaşmalıyız.

Bu duygu ve düşüncelerle, tüm çalışanlarımızın ve Gölcüklü hemşehrilerimizin Ramazan Bayramını en içten dileklerimle kutluyor, daha nice bayramlara sevdiklerinizle birlikte ulaşmanızı diliyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.              

 

                                                                                                             Mustafa  IRMAK

                                                                                                           Gölcük  Kaymakamı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.