LASTİK İŞ

KAYMAKAM IRMAK''İLÇEMİZDEKİ TÜM SORUNLARI AŞACAĞIZ''

Gölcük 23.07.2019 - 17:47, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KAYMAKAM IRMAK''İLÇEMİZDEKİ TÜM SORUNLARI AŞACAĞIZ''

Gölcük Kaymakamlığının aylık olarak düzenlediği Vatandaşla Buluşma Toplantısı, Gölcük Sanat Galerisi’nde gerçekleştirildi. Toplantıda konuşan Gölcük Kaymakamı Mustafa Irmak, “Sorunları öğrenip çözümleri için çalışıyoruz. Hem eğitim hem güvenlik konularında, kamu kurum temsilcilerimiz ve muhtarlarımızın isteklerini alarak istek ve talepleri konuşacağız. Bu toplantılardaki amacımız, ilçemizdeki tüm sorunları aşarak Gölcük’te refah ve huzur içinde yaşayışımızı devam ettirmektir” dedi

Gölcük Kaymakamlığının aylık olarak yaptığı Vatandaşla Buluşma Toplantısı’nın bir yenisi, Gölcük Sanat Galerisi’nde düzenlendi. Toplantıya Gölcük Kaymakamı Mustafa Irmak, Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı Fikret Ormancıoğlu, İlçe Emniyet Müdürü Selçuk Özdemir, İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Mahir Sarıdağ, Gölcük Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü Lütfü Yılmaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, Kaymakamlık daire müdürleri, muhtarlar, sivil toplum kuruluşlarının ve derneklerin başkan ve yöneticileri ile davetliler katılım gösterdi. ÖNCEKİ İSTEKLER GÖRÜŞÜLDÜ Toplantıda ilk olarak sözü alan Gölcük Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü Lütfü Yılmaz, bir önceki toplantı hakkında bilgiler vererek sözlerine başladı ve “Önceki toplantıda değinilen bazı konular var. Son toplantıda vatandaşla buluşma, eğitim ve güvenlik toplantısı ile beraber yapmıştık. Oradan gelen konular hakkında gerekli yazışmaları yaptık. İrşadiye köyünde hırsızlık olayı sonlandı. Çöp konteynırı isteği vardı. Yaya geçidi de isteniyordu ve bu konularda ilgili cevapları aldık. Değerlendirmelerimizi yaptık ve ilgili çalışmalar gerçekleştirildi” dedi. GEREKLİ ÇALIŞMAYI YAPIYORUZ Gölcük Kaymakamı Mustafa Irmak, “Hem eğitim hem güvenlik konularında, kamu kurum temsilcilerimiz ve muhtarlarımızın isteklerini alarak istek ve talepleri konuşacağız. Bu toplantılardaki amacımız, ilçemizdeki tüm sorunları aşarak Gölcük’te refah ve huzur içinde yaşayışımızı devam ettirmektir. Her toplantımızda halkımızdan, muhtarlarımız vasıtasıyla talepleri alıyor ve gerekli işlemlerin yapılması adına çalışmaları yapıyoruz. Bu toplantıda da sizlerden gelen talepler ve çözüm önerileri konusunda fikir alışverişlerinde bulunacağız” dedi. Muhtarlar sorunları aktardı Toplantının devamında muhtarlar söz alarak mahallelerindeki sorunları aktardı. Genel olarak kalıcı konutlardaki sokak lambalarının kullanılabilmesi adına çalışmaların yapılması istendi. İmar yollarının açılması, Denizevler’deki ilkokulun açık olup olmayacağı konusu görüşüldü. Metruk ve orta hasarlı binaların ne olacağı konusunda da fikir alışverişleri yapıldı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, Denizevler’deki ilkokulun öğrenciler orayı tercih ettiği müddetçe açık olacağını dile getirdi. Kaymakam Irmak, son olarak metruk ve orta hasarlı binaların akıbeti ile ilgili olarak bilgiler verdi ve toplantı sona erdi. 
Gölcük Kaymakamlığının aylık olarak düzenlediği Vatandaşla Buluşma Toplantısı, Gölcük Sanat Galerisi’nde gerçekleştirildi. Toplantıda konuşan Gölcük Kaymakamı Mustafa Irmak, “Sorunları öğrenip çözümleri için çalışıyoruz. Hem eğitim hem güvenlik konularında, kamu kurum temsilcilerimiz ve muhtarlarımızın isteklerini alarak istek ve talepleri konuşacağız. Bu toplantılardaki amacımız, ilçemizdeki tüm sorunları aşarak Gölcük’te refah ve huzur içinde yaşayışımızı devam ettirmektir” dedi

Gölcük Kaymakamlığının aylık olarak yaptığı Vatandaşla Buluşma Toplantısı’nın bir yenisi, Gölcük Sanat Galerisi’nde düzenlendi. Toplantıya Gölcük Kaymakamı Mustafa Irmak, Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı Fikret Ormancıoğlu, İlçe Emniyet Müdürü Selçuk Özdemir, İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Mahir Sarıdağ, Gölcük Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü Lütfü Yılmaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, Kaymakamlık daire müdürleri, muhtarlar, sivil toplum kuruluşlarının ve derneklerin başkan ve yöneticileri ile davetliler katılım gösterdi.

ÖNCEKİ İSTEKLER GÖRÜŞÜLDÜ
Toplantıda ilk olarak sözü alan Gölcük Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü Lütfü Yılmaz, bir önceki toplantı hakkında bilgiler vererek sözlerine başladı ve “Önceki toplantıda değinilen bazı konular var. Son toplantıda vatandaşla buluşma, eğitim ve güvenlik toplantısı ile beraber yapmıştık. Oradan gelen konular hakkında gerekli yazışmaları yaptık. İrşadiye köyünde hırsızlık olayı sonlandı. Çöp konteynırı isteği vardı. Yaya geçidi de isteniyordu ve bu konularda ilgili cevapları aldık. Değerlendirmelerimizi yaptık ve ilgili çalışmalar gerçekleştirildi” dedi.

GEREKLİ ÇALIŞMAYI YAPIYORUZ
Gölcük Kaymakamı Mustafa Irmak, “Hem eğitim hem güvenlik konularında, kamu kurum temsilcilerimiz ve muhtarlarımızın isteklerini alarak istek ve talepleri konuşacağız. Bu toplantılardaki amacımız, ilçemizdeki tüm sorunları aşarak Gölcük’te refah ve huzur içinde yaşayışımızı devam ettirmektir. Her toplantımızda halkımızdan, muhtarlarımız vasıtasıyla talepleri alıyor ve gerekli işlemlerin yapılması adına çalışmaları yapıyoruz. Bu toplantıda da sizlerden gelen talepler ve çözüm önerileri konusunda fikir alışverişlerinde bulunacağız” dedi.

Muhtarlar sorunları aktardı
Toplantının devamında muhtarlar söz alarak mahallelerindeki sorunları aktardı. Genel olarak kalıcı konutlardaki sokak lambalarının kullanılabilmesi adına çalışmaların yapılması istendi. İmar yollarının açılması, Denizevler’deki ilkokulun açık olup olmayacağı konusu görüşüldü. Metruk ve orta hasarlı binaların ne olacağı konusunda da fikir alışverişleri yapıldı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, Denizevler’deki ilkokulun öğrenciler orayı tercih ettiği müddetçe açık olacağını dile getirdi. Kaymakam Irmak, son olarak metruk ve orta hasarlı binaların akıbeti ile ilgili olarak bilgiler verdi ve toplantı sona erdi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.