KAYMAKAM ADEM YAZICI BURSA YILDIRIM'A ATANDI

Gündem 13.11.2018 - 18:46, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KAYMAKAM ADEM YAZICI BURSA YILDIRIM'A ATANDI

Eski Gölcük Kaymakamı Adem Yazıcı Bursa'nın Yıldırım İlçesine atandı.

Gölcük'te 2010 ve 2016 yılları arasında Kaymakam olarak görev yapan Adem Yazıcı, 30 Kasım 2016 yılında gerçekleşen atamayla  Sakarya Arifiye Kaymakamı olmuştu. Son iki yılda Arifiye'de başarılı çalışmalarda bulunan eski Gölcük Kaymakamı Adem Yazıcı Arifiye'den Bursa'nın Yıldırım ilçesine Kaymakam olarak atandı. 
Eski Gölcük Kaymakamı Adem Yazıcı Bursa'nın Yıldırım İlçesine atandı.

Gölcük'te 2010 ve 2016 yılları arasında Kaymakam olarak görev yapan Adem Yazıcı, 30 Kasım 2016 yılında gerçekleşen atamayla  Sakarya Arifiye Kaymakamı olmuştu.

Son iki yılda Arifiye'de başarılı çalışmalarda bulunan eski Gölcük Kaymakamı Adem Yazıcı Arifiye'den Bursa'nın Yıldırım ilçesine Kaymakam olarak atandı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.