LASTİK İŞ
ismail

KAYMAKAM ALTINTAŞ “1 MİLYON 900 BİN LİRA YARDIM YAPILDI”

Gölcük 10.10.2018 - 15:43, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KAYMAKAM ALTINTAŞ “1 MİLYON 900 BİN LİRA YARDIM YAPILDI”

Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Gölcük Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'nın ilk 9 ayda 4 Bin 341 ihtiyaç sahibine 1 milyon bin 40 TL nakdi yardımda bulunulduğunu açıkladı.

Türkiye’de yaşayan ihtiyaç sahibi Türk vatandaşlarının ve yabancı uyrukluların Gölcük Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı sayesinde koruma altında olduğunu belirten Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş “İhtiyaç sahiplerinin her zaman yanında olan Sosyal Yadımlaşma ve Dayanışma Vakfı yetkililerimiz 2018 yılının ilk 9 ayında kendi imkanları ile 4 bin 341 ihtiyaç sahibine toplamda 1 milyon 9 Bin 40 lira nakdi yardımda bulundu. Ayrıca Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyetimiz tarafından belirlenen 2 Bin 437 ihtiyaç sahibine Genel Merkez aracılığıyla 3 Milyon 404 bin 479 Lira nakdi yardım yapıldı" dedi. SURİYELİLERE KIZILAY KART Kızılay Kart aracılığıyla ödeniyor Kaymakam Altıntaş; “Türkiye’de yaşayan yabancılara yönelik Birleşmiş Milletler Dünya Gıda Örgütü tarafından yapılan kişi başı 120 Lira olan yardımlardan Gölcük’te 172 ihtiyaç sahibine toplamda 270 Bin 600 Lira yardım yapıldı. Türkiye’de yaşayan yabancı uyruklu ihtiyaç sahiplerine yapılan yardımların Türkiye tarafından değil  Birleşmiş Milletler Dünya Gıda Örgütü tarafından yapılarak, yardımların kişi başı aylık 120 lira olarak Kızılay Kart aracılığıyla ödendiğini ifade etmek isterim’ diyerek önemli bilgi verdi. Yaşlı, engelli ve engelli yakını aylıkları Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş  yaşlılık aylığı, engelli ve engelli yakını aylığı alan ihtiyaç sahiplerine yönelik yapılan yardımlarda yenilik yapıldığını ve Sosyal Yardımlaşma Vakıf Müdürlüğü tarafından 2022 sayılı kanun kapsamında ileriye dönük peşin olarak 3 aylık olarak yapılmakta olan yaşlı, engelli ve engelli yakını aylıklarının 1 Eylül 2018 tarihinden itibaren 1 aylık olarak ödenmeye başladığını açıkladı
Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Gölcük Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'nın ilk 9 ayda 4 Bin 341 ihtiyaç sahibine 1 milyon bin 40 TL nakdi yardımda bulunulduğunu açıkladı.

Türkiye’de yaşayan ihtiyaç sahibi Türk vatandaşlarının ve yabancı uyrukluların Gölcük Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı sayesinde koruma altında olduğunu belirten Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş “İhtiyaç sahiplerinin her zaman yanında olan Sosyal Yadımlaşma ve Dayanışma Vakfı yetkililerimiz 2018 yılının ilk 9 ayında kendi imkanları ile 4 bin 341 ihtiyaç sahibine toplamda 1 milyon 9 Bin 40 lira nakdi yardımda bulundu. Ayrıca Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyetimiz tarafından belirlenen 2 Bin 437 ihtiyaç sahibine Genel Merkez aracılığıyla 3 Milyon 404 bin 479 Lira nakdi yardım yapıldı" dedi.

SURİYELİLERE KIZILAY KART
Kızılay Kart aracılığıyla ödeniyor
Kaymakam Altıntaş; “Türkiye’de yaşayan yabancılara yönelik Birleşmiş Milletler Dünya Gıda Örgütü tarafından yapılan kişi başı 120 Lira olan yardımlardan Gölcük’te 172 ihtiyaç sahibine toplamda 270 Bin 600 Lira yardım yapıldı. Türkiye’de yaşayan yabancı uyruklu ihtiyaç sahiplerine yapılan yardımların Türkiye tarafından değil  Birleşmiş Milletler Dünya Gıda Örgütü tarafından yapılarak, yardımların kişi başı aylık 120 lira olarak Kızılay Kart aracılığıyla ödendiğini ifade etmek isterim’ diyerek önemli bilgi verdi.

Yaşlı, engelli ve engelli yakını aylıkları
Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş  yaşlılık aylığı, engelli ve engelli yakını aylığı alan ihtiyaç sahiplerine yönelik yapılan yardımlarda yenilik yapıldığını ve Sosyal Yardımlaşma Vakıf Müdürlüğü tarafından 2022 sayılı kanun kapsamında ileriye dönük peşin olarak 3 aylık olarak yapılmakta olan yaşlı, engelli ve engelli yakını aylıklarının 1 Eylül 2018 tarihinden itibaren 1 aylık olarak ödenmeye başladığını açıkladı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.