LASTİK İŞ

KAYMAKAM ALTINTAŞ'IN ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI

Eğitim 24.11.2017 - 10:11, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KAYMAKAM ALTINTAŞ'IN ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI

Öğretmenlik dünyanın her yerinde onore edilen kutsal bir meslektir. Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e başöğretmenlik unvanının verildiği 24 Kasım tarihi, 1981 yılından beri Öğretmenler Günü olarak kutlanmaktadır.

Bu anlamlı günde Başöğretmenin izinde Türkiye Cumhuriyeti Devletini çağdaş uygarlığın üstüne çıkarmak için tüm öğretmen ve eğitimcilerimiz gayret içerisindedir. Büyük önder Atatürk “Cumhuriyetin fedakar öğretmen ve eğitimcileri, yeni nesli sizler yetiştireceksiniz. Ve yeni nesil sizin eseriniz olacaktır. Cumhuriyet sizden ‘fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür’ nesiller ister.” diyerek öğretmenlere verdiği görev ve önemi belirtmiştir. Dünya her geçen gün gelişmekte, bilgi çağından dijital çağa geçmekte, endüstri 4.0 imkan ve hedeflerini yakalamak için gerekli altyapıya sahip olacak gençlerin yetiştirilmesi gerekmektedir. Tüm bu işlemler fedakar öğretmenlerimizin çalışmaları sayesinde gerçekleşeceğine inancımız tamdır. Tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutluyor, başta Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ebediyete intikal etmiş tüm öğretmenlerimizi rahmetle anıyor, emekli öğretmenlerimize şükranlarımı sunuyor, görevdeki öğretmenlerimize başarılar diliyorum. 
Öğretmenlik dünyanın her yerinde onore edilen kutsal bir meslektir. Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e başöğretmenlik unvanının verildiği 24 Kasım tarihi, 1981 yılından beri Öğretmenler Günü olarak kutlanmaktadır.

Bu anlamlı günde Başöğretmenin izinde Türkiye Cumhuriyeti Devletini çağdaş uygarlığın üstüne çıkarmak için tüm öğretmen ve eğitimcilerimiz gayret içerisindedir.

Büyük önder Atatürk “Cumhuriyetin fedakar öğretmen ve eğitimcileri, yeni nesli sizler yetiştireceksiniz. Ve yeni nesil sizin eseriniz olacaktır. Cumhuriyet sizden ‘fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür’ nesiller ister.” diyerek öğretmenlere verdiği görev ve önemi belirtmiştir. Dünya her geçen gün gelişmekte, bilgi çağından dijital çağa geçmekte, endüstri 4.0 imkan ve hedeflerini yakalamak için gerekli altyapıya sahip olacak gençlerin yetiştirilmesi gerekmektedir. Tüm bu işlemler fedakar öğretmenlerimizin çalışmaları sayesinde gerçekleşeceğine inancımız tamdır.

Tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutluyor, başta Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ebediyete intikal etmiş tüm öğretmenlerimizi rahmetle anıyor, emekli öğretmenlerimize şükranlarımı sunuyor, görevdeki öğretmenlerimize başarılar diliyorum. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.