LASTİK İŞ

KAYMAKAM ALTINTAŞ CUMHURBAŞKANINA TEBRİK KARTI GÖNDERDİ

Eğitim 12.10.2017 - 08:27, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KAYMAKAM ALTINTAŞ CUMHURBAŞKANINA TEBRİK KARTI GÖNDERDİ

Gölcük Kaymakamlığı tarafından, Gölcük Belediyesi'nin desteği, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün organizasyonu ile Anıtpark'ta “Öğrenme Şenlikleri” başladı. Kaymakam Mustafa Altıntaş, Gölcük resimlerinden oluşan bir kart postalı yazarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a gönderdi.

Öğrenme Şenlikleri kapsamında düzenlenen Etkinliğe Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Gölcük Belediye Başkan Vekili Hilmiye Gövez, İlçe Jandarma Komutanı Bimbaşı Burçak Kırca, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Eğitim Şube Müdürü Murat Yavuz, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Naim Yüksel ve Ahmet Şimşek, CHP İlçe Başkanı İsmet İşeri, Gölcük Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Hafız Arvas, Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Başhekimi Yüksel Pehlevan, Kent Konseyi Başkanı Metin Şentürk, Vergi Dairesi Müdürü Tacettin Turgut, Nüfus Müdürü Ersin Aydın, Sosyal yardımlaşma Vakfı Müdürü Zehra Kahraman, Huzurevi Müdürü Sema Taşdemir, Muhtarlar Derneği Başkanı Bilge Saral, Kent Konseyi Genel Sekreteri Fatih Bayram ve öğrenciler katıldılar. Şenlikte Stand Açan Kurumlar  Eğitim'de öğrenme temasının işlendiği ve bitmeye yüz tutmuş mesleklerin de yer aldığı şenlikler de Gölcük Kent Konseyi, Gölcük Halk Eğitim Müdürlüğü, Gölcük Nüfus Müdürlüğü, İlçe Emniyet Müdürlüğü, Gölcük Mesleki Eğitim Merkezi, Gölcük Eyüp Sultan İmam Hatip Okulu, İlçe Sağlık Müdürlüğü, İlçe Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, Gölcük Gençlik Merkezi Müdürlüğü, KOMEK, Gölcük Kız İmam Hatip Lisesi, İhsaniye Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi, AKV Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Gölcük Mesleki Tenik ve Anadolu Lisesi, Farabi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi stand açarak katıldılar. Milli Eğitim Bakanlığı´na bağlı Hayat Boyu Öğrenme Etkinlikleri 11 Ekim Çarşamba günü başlayıp, 12 Ekim Perşembe günü de devam edecek. İki gün boyunca devam edecek olan Öğrenme Şenlikleri'nde çeşitli dallarda sergilenen çalışmalar ve vatandaşlarımızı bilgilendirme amaçlı birçok stand yer alacak. Öğrenme Şenlikleri Renkli Görüntülere Sahne Oluyor Şenliklerin başlangıç kurdelesini kesim töreni öncesinde bir konuşma yapan Kaymakam Altıntaş şunları söyledi: “Eğitim bir milletin can damarıdır. Artık çağımız teknoloji çağı. Bu yanda bizim de ciddi adımlarımız var. Çocuklarımızın eğitimine büyük önem verirken, gerekli gelişimleri de yapıyor, çağa ayak uyduruyoruz. Ulu Önder Mustafa Kemal'in izinde genç nesillerimizi yetiştirmekle mükellefiz. Bu şenliklere katılan herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Öğrenimle ilgili her etkinlik önemlidir ve toplumun gelişimini sağlar diyerek kurdeleyi kesti. Protokol üyeleri, vatandaşlar ve ilçe okullardan gelen çok sayıda öğrenci hazırlanan stantları gezerek yapılan etkinlikleri inceleyip, bilgi aldılar.
Gölcük Kaymakamlığı tarafından, Gölcük Belediyesi'nin desteği, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün organizasyonu ile Anıtpark'ta “Öğrenme Şenlikleri” başladı. Kaymakam Mustafa Altıntaş, Gölcük resimlerinden oluşan bir kart postalı yazarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a gönderdi.

Öğrenme Şenlikleri kapsamında düzenlenen Etkinliğe Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Gölcük Belediye Başkan Vekili Hilmiye Gövez, İlçe Jandarma Komutanı Bimbaşı Burçak Kırca, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Eğitim Şube Müdürü Murat Yavuz, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Naim Yüksel ve Ahmet Şimşek, CHP İlçe Başkanı İsmet İşeri, Gölcük Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Hafız Arvas, Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Başhekimi Yüksel Pehlevan, Kent Konseyi Başkanı Metin Şentürk, Vergi Dairesi Müdürü Tacettin Turgut, Nüfus Müdürü Ersin Aydın, Sosyal yardımlaşma Vakfı Müdürü Zehra Kahraman, Huzurevi Müdürü Sema Taşdemir, Muhtarlar Derneği Başkanı Bilge Saral, Kent Konseyi Genel Sekreteri Fatih Bayram ve öğrenciler katıldılar.

Şenlikte Stand Açan Kurumlar 
Eğitim'de öğrenme temasının işlendiği ve bitmeye yüz tutmuş mesleklerin de yer aldığı şenlikler de Gölcük Kent Konseyi, Gölcük Halk Eğitim Müdürlüğü, Gölcük Nüfus Müdürlüğü, İlçe Emniyet Müdürlüğü, Gölcük Mesleki Eğitim Merkezi, Gölcük Eyüp Sultan İmam Hatip Okulu, İlçe Sağlık Müdürlüğü, İlçe Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, Gölcük Gençlik Merkezi Müdürlüğü, KOMEK, Gölcük Kız İmam Hatip Lisesi, İhsaniye Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi, AKV Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Gölcük Mesleki Tenik ve Anadolu Lisesi, Farabi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi stand açarak katıldılar.

Milli Eğitim Bakanlığı´na bağlı Hayat Boyu Öğrenme Etkinlikleri 11 Ekim Çarşamba günü başlayıp, 12 Ekim Perşembe günü de devam edecek. İki gün boyunca devam edecek olan Öğrenme Şenlikleri'nde çeşitli dallarda sergilenen çalışmalar ve vatandaşlarımızı bilgilendirme amaçlı birçok stand yer alacak.

Öğrenme Şenlikleri Renkli Görüntülere Sahne Oluyor
Şenliklerin başlangıç kurdelesini kesim töreni öncesinde bir konuşma yapan Kaymakam Altıntaş şunları söyledi: “Eğitim bir milletin can damarıdır. Artık çağımız teknoloji çağı. Bu yanda bizim de ciddi adımlarımız var. Çocuklarımızın eğitimine büyük önem verirken, gerekli gelişimleri de yapıyor, çağa ayak uyduruyoruz. Ulu Önder Mustafa Kemal'in izinde genç nesillerimizi yetiştirmekle mükellefiz. Bu şenliklere katılan herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Öğrenimle ilgili her etkinlik önemlidir ve toplumun gelişimini sağlar diyerek kurdeleyi kesti.
Protokol üyeleri, vatandaşlar ve ilçe okullardan gelen çok sayıda öğrenci hazırlanan stantları gezerek yapılan etkinlikleri inceleyip, bilgi aldılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.