KAYMAKAM ALTINTAŞ’DAN AİLE KONAK’A ÖVGÜ

Sağlık 26.07.2017 - 12:53, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KAYMAKAM ALTINTAŞ’DAN AİLE KONAK’A ÖVGÜ

Gölcük Kaymakamı Mustafa ALTINTAŞ, Aile Konak Hastanesi idari direktörü Dr. Şahin TALUS’u ziyaret ederek, hastanede incelemelerde bulundu

Gölcük Aile Konak Hastanesi’ni ziyaret eden Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, hastaneyi gezerek incelemelerde bulundu. Hastane odalarını gezen Mustafa Altıntaş’a idari direktör Dr. Şahin Talus eşlik ederek hastane hakkında bilgiler verdi.   GÖZ MUAYENESİ OLDU Göz polikliniğinde muayene olan Altıntaş, detaylı göz muayenesi sonrası göz sağlığı ve hastalıkları uzmanı Dr. Eyüp Durgut’tan tavsiyeler aldı. Aile Konak Hastanesi idari direktörü Dr. Şahin Talus ile sohbet eden kaymakan Altıntaş, kapıdan girdiğimizde hastaneden ziyade otel izlenimi veren hastanenin mimarisini beğendiğini  ifade ederek, böylesi güzel bir yatırımı Gölcük İlçesi’ne kazandıran hastane yönetimine ve tüm çalışanlarına teşekkürlerini iletti.  
Gölcük Kaymakamı Mustafa ALTINTAŞ, Aile Konak Hastanesi idari direktörü Dr. Şahin TALUS’u ziyaret ederek, hastanede incelemelerde bulundu

Gölcük Aile Konak Hastanesi’ni ziyaret eden Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, hastaneyi gezerek incelemelerde bulundu. Hastane odalarını gezen Mustafa Altıntaş’a idari direktör Dr. Şahin Talus eşlik ederek hastane hakkında bilgiler verdi.  

GÖZ MUAYENESİ OLDU
Göz polikliniğinde muayene olan Altıntaş, detaylı göz muayenesi sonrası göz sağlığı ve hastalıkları uzmanı Dr. Eyüp Durgut’tan tavsiyeler aldı. Aile Konak Hastanesi idari direktörü Dr. Şahin Talus ile sohbet eden kaymakan Altıntaş, kapıdan girdiğimizde hastaneden ziyade otel izlenimi veren hastanenin mimarisini beğendiğini  ifade ederek, böylesi güzel bir yatırımı Gölcük İlçesi’ne kazandıran hastane yönetimine ve tüm çalışanlarına teşekkürlerini iletti.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.