LASTİK İŞ

KAYMAKAM ALTINTAŞ ''DERNEKLER GÖLCÜK’E DEĞER KATIYOR''

30.01.2018 - 18:15, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KAYMAKAM ALTINTAŞ ''DERNEKLER GÖLCÜK’E DEĞER KATIYOR''

Gölcük Kültür Dernekleri Platformu geçtiğimiz günlerde bir kongre gerçekleştirmişti ve Çetin Kocatürk Başkan seçilmişti. Başkan Kocatürk ve Yönetimi Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş’ı ve Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’i ziyaret ederek yeni yönetimini tanıttı.

Gölcük Kültür Dernekleri Platformu yeni başkanı Çetin Kocatürk ve yeni yönetimi Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş’ı ziyaret ederek yeni yönetimini tanıttı. Kaymakam Altıntaş “Öncelikle siz ve yeni yönetiminize başarılar dilemek istiyorum. Derneklerin Gölcük’e değer ve renk katacağına inanıyorum. Sizler güzel bir oluşum içerisine girmişsiniz.  Ziyaretiniz için hepinize teşekkür ediyorum. Sizlere de yeni çalışmalarınızda başarılar diliyorum” dedi.  BAŞKAN’A TEŞEKKÜR Gölcük Kültür Dernekleri Platformu’nun  ikinci durağı Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş oldu. İlçemizde 19 derneğin üyesi olduğu ve ilçemize önemli katkılar sunan Gölcük Kültür Dernekleri Platformu Dönem başkanı Çetin Kocatürk ve yönetimi ile birlikte Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş'i makamında ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Ellibeş, Gölcük Kültür Dernekleri Platformu Dönem Başkanı Çetin Kocatürk ve Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür etti. Başkan Kocatürk, olağan kongrelerine katılımlarından dolayı Başkan Ellibeş'e teşekkürlerini sundu. Amaçlarının derneklerin güçlerini bir araya getirerek, kültürel ve sosyal alanlarda seslerini daha güçlü duyurmak olduğunu ifade ederek, Başkan Ellibeş'e yapılması planlanan projeler hakkında bilgiler verdi. Ayrıca kendilerini makamında ağırlamasından dolayı da teşekkürlerini ilettiler.  Başkan Ellibeş, Derneklerin ortak hareket etmesinden memnuniyet duyduğunu, ortak hareket edilmesinin dernek üyelerinin faydasına olacağını belirtirken ş“Çağdaş toplumlarda örgütlenme esastır. Örgütlenmenin oranı gelişmişliğin göstergesidir. Herkesin sosyal devletin oluşumuna katkı sunduğu bir toplum yapısını arzuluyoruz” dedi.
Gölcük Kültür Dernekleri Platformu geçtiğimiz günlerde bir kongre gerçekleştirmişti ve Çetin Kocatürk Başkan seçilmişti. Başkan Kocatürk ve Yönetimi Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş’ı ve Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’i ziyaret ederek yeni yönetimini tanıttı.

Gölcük Kültür Dernekleri Platformu yeni başkanı Çetin Kocatürk ve yeni yönetimi Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş’ı ziyaret ederek yeni yönetimini tanıttı. Kaymakam Altıntaş “Öncelikle siz ve yeni yönetiminize başarılar dilemek istiyorum. Derneklerin Gölcük’e değer ve renk katacağına inanıyorum. Sizler güzel bir oluşum içerisine girmişsiniz.  Ziyaretiniz için hepinize teşekkür ediyorum. Sizlere de yeni çalışmalarınızda başarılar diliyorum” dedi. 
BAŞKAN’A TEŞEKKÜR
Gölcük Kültür Dernekleri Platformu’nun  ikinci durağı Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş oldu.
İlçemizde 19 derneğin üyesi olduğu ve ilçemize önemli katkılar sunan Gölcük Kültür Dernekleri Platformu Dönem başkanı Çetin Kocatürk ve yönetimi ile birlikte Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş'i makamında ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Ellibeş, Gölcük Kültür Dernekleri Platformu Dönem Başkanı Çetin Kocatürk ve Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür etti.
Başkan Kocatürk, olağan kongrelerine katılımlarından dolayı Başkan Ellibeş'e teşekkürlerini sundu. Amaçlarının derneklerin güçlerini bir araya getirerek, kültürel ve sosyal alanlarda seslerini daha güçlü duyurmak olduğunu ifade ederek, Başkan Ellibeş'e yapılması planlanan projeler hakkında bilgiler verdi. Ayrıca kendilerini makamında ağırlamasından dolayı da teşekkürlerini ilettiler. 
Başkan Ellibeş, Derneklerin ortak hareket etmesinden memnuniyet duyduğunu, ortak hareket edilmesinin dernek üyelerinin faydasına olacağını belirtirken ş“Çağdaş toplumlarda örgütlenme esastır. Örgütlenmenin oranı gelişmişliğin göstergesidir. Herkesin sosyal devletin oluşumuna katkı sunduğu bir toplum yapısını arzuluyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.