LASTİK İŞ
ismail

KAYMAKAM ALTINTAŞ EĞİTİM YATIRIMLARINI İNCELDİ

Eğitim 19.07.2017 - 09:57, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KAYMAKAM ALTINTAŞ EĞİTİM YATIRIMLARINI İNCELDİ

Kaymakam Mustafa Altıntaş ve Milli Eğitim Şube Müdürü Ahmet Şimşek yapımı süren Gölcük Ortaokulu binasını ve arkasında bulunan Kapalı Spor Salonu inşaatlarını gezerek incelemelerde bulundular.

Kaymakam Mustafa Altıntaş eğtim yatırımları ile yakından ilgileniyor. Gölcük Orta Okulu spor kompleksini gezen Kaymakam Altınbtaş yapıların zamanında bitirilmesi için gerekli talimatları verdi.   BASKETBOL VE VOLEYBOL SAHASI Kocaeli Büyükşehir belediyesinin yapımını üstlendiği spor salonu Yaklaşık bin 100 metrekare alan üzerine kurulan spor salonu içerindeki antrenman odalarıyla toplam bin 100 metrekare kullanım alanına sahip olacak. Yapının zemin katında 28x15 ebatlarında ortak kullanımlı basketbol sahası, 9x18 metrekare ölçülerinde voleybol sahası yer alacak. Salonda 220 kişilik tribün antrenör odası, soyunma odaları duşlar bulunacak.  3 AYRI SALON Spor salonunun birinci katında ise sportif faaliyetlerin yapılabilmesi için toplam 360 metrekare ebadında 3 adet salon yapılacak. Yapının tamamında 33 ton demir, 15 ton hasır çelik, 115 ton yapı çeliği ve yaklaşık bin metreküp beton kullanılacak.
Kaymakam Mustafa Altıntaş ve Milli Eğitim Şube Müdürü Ahmet Şimşek yapımı süren Gölcük Ortaokulu binasını ve arkasında bulunan Kapalı Spor Salonu inşaatlarını gezerek incelemelerde bulundular.

Kaymakam Mustafa Altıntaş eğtim yatırımları ile yakından ilgileniyor. Gölcük Orta Okulu spor kompleksini gezen Kaymakam Altınbtaş yapıların zamanında bitirilmesi için gerekli talimatları verdi.  
BASKETBOL VE VOLEYBOL SAHASI
Kocaeli Büyükşehir belediyesinin yapımını üstlendiği spor salonu Yaklaşık bin 100 metrekare alan üzerine kurulan spor salonu içerindeki antrenman odalarıyla toplam bin 100 metrekare kullanım alanına sahip olacak. Yapının zemin katında 28x15 ebatlarında ortak kullanımlı basketbol sahası, 9x18 metrekare ölçülerinde voleybol sahası yer alacak. Salonda 220 kişilik tribün antrenör odası, soyunma odaları duşlar bulunacak. 
3 AYRI SALON
Spor salonunun birinci katında ise sportif faaliyetlerin yapılabilmesi için toplam 360 metrekare ebadında 3 adet salon yapılacak. Yapının tamamında 33 ton demir, 15 ton hasır çelik, 115 ton yapı çeliği ve yaklaşık bin metreküp beton kullanılacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.