KAYMAKAM ALTINTAŞ İSTİFA ETTİ

Asayiş 16.11.2018 - 11:20, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KAYMAKAM ALTINTAŞ İSTİFA ETTİ

Gölcük kaymakamı Mustafa Altıntaş bu gün istifasını verdi.

Gölcük kaymakamı Mustafa Altıntaş istifasını verdi. Altıntaş 2019 yerel seçimlerinde  Şereflikoçhisar'da AK Partiden Aday adayı olacak. Telefonla görüştüğümüz Altıntaş "Bu gün istifamı verdim. Öğleden sonra Şereflikoçhisar'da AK Parti'den aday adaylığı müracaatımı yapacağım. Vatanımız için ve bizim için hayırlı olsun"dedi.   Mustafa Altuntaş kimdir? 1954 yılında Şereflikoçhisar ilçesinde dünyaya gelen Altıntaş, Siyasal Bilgiler Fakültesine girerek 1979 yılında mezun oldu. Aynı yıl İçişleri Bakanlığının açtığı sınavı kazanarak Çorum'a kaymakam adayı olarak atanan Altıntaş, 1982 yılında da Sinop'un Erfelek ilçesine kaymakam oldu. Ağrı'da da vali yardımcılığı yapan Altıntaş, 1989 yılında Bakanlıkça ABD’nin Teksas eyaletine bir yıllığına mesleki bilgi ve dil eğitimi için gönderildi. Eğitiminden sonra Ürgüp, Silifke, Kırıkhan ve Altındağ'da kaymakamlık; İstanbul vali yardımcısı, Karatay kaymakamı, Gemlik kaymakamı ve Bursa Vali Yardımcısı olarak görev alan Mustafa Altıntaş, 2016 yılında yayımlanan kararnameyle Gölcük'e kaymakam olarak atandı.  
Gölcük kaymakamı Mustafa Altıntaş bu gün istifasını verdi.

Gölcük kaymakamı Mustafa Altıntaş istifasını verdi. Altıntaş 2019 yerel seçimlerinde  Şereflikoçhisar'da AK Partiden Aday adayı olacak.

Telefonla görüştüğümüz Altıntaş "Bu gün istifamı verdim. Öğleden sonra Şereflikoçhisar'da AK Parti'den aday adaylığı müracaatımı yapacağım. Vatanımız için ve bizim için hayırlı olsun"dedi.

 

Mustafa Altuntaş kimdir?
1954 yılında Şereflikoçhisar ilçesinde dünyaya gelen Altıntaş, Siyasal Bilgiler Fakültesine girerek 1979 yılında mezun oldu. Aynı yıl İçişleri Bakanlığının açtığı sınavı kazanarak Çorum'a kaymakam adayı olarak atanan Altıntaş, 1982 yılında da Sinop'un Erfelek ilçesine kaymakam oldu. Ağrı'da da vali yardımcılığı yapan Altıntaş, 1989 yılında Bakanlıkça ABD’nin Teksas eyaletine bir yıllığına mesleki bilgi ve dil eğitimi için gönderildi. Eğitiminden sonra Ürgüp, Silifke, Kırıkhan ve Altındağ'da kaymakamlık; İstanbul vali yardımcısı, Karatay kaymakamı, Gemlik kaymakamı ve Bursa Vali Yardımcısı olarak görev alan Mustafa Altıntaş, 2016 yılında yayımlanan kararnameyle Gölcük'e kaymakam olarak atandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.