LASTİK İŞ

KAYMAKAM ALTINTAŞ ŞEHİT YAKINLARINI YALNIZ BIRAKMIYOR

Gölcük 14.02.2017 - 09:42, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KAYMAKAM ALTINTAŞ ŞEHİT YAKINLARINI YALNIZ BIRAKMIYOR

Kaymakam Mustafa Altıntaşü şehit yakınlarına ziyaretlerine devam ediyor. Kaymakam Altıntaş “Altıntaş, "Şimdiye kadar her zaman yanlarında olduğumuz şehit ve malüllerimizin bundan sonra da yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

Kaymakam Mustafa Altıntaş, İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Okan Tekin,  İlçe Jandarma Komutanı Yzb.Burçak Kırca , İlçe Müftüsü  Mehmet Yazıcı , Toplum Merkezi Tabibi Dr. Nur Melikhan Unutur , Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı  Müdürü Zehra Karaman, Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Ömür Göksel  Şehit ast. Ömer Burak Öğüt eşi  Edanur Öğüt, Şehit TEK.Ast.Bşçvş. Abuzer Subaşı’nın eşi  Fadime Subaşı ,Şehit J.Yzb Veysel Gökçeoğlu’nun eşi  İclal Gökçeoğlu’nu evlerinde ziyaret etti. İlçe Müftüsü Mehmet Yazıcı şehitlerimiz için Kur-an okuyarak dua etti.  HER ZAMAN YANINIZDAYIZ şehit Yakınlarını evlerinde ziyaret eden Kaymakam Altıntaş “Şehit ve malül güvenlik görevlilerine yaptıkları hizmetlerden ötürü tüm Türk milletinin minnettar. Şehit ve malüllerin Türkiye'ye el uzatmaya çalışan her türlü tehlikeye karşı canları pahasına mücadele ettiler. Şimdiye kadar her zaman yanlarında olduğumuz şehit ve malüllerimizin bundan sonra da yanında olmaya devam edeceğiz."ifadelerini kullandı.   
Kaymakam Mustafa Altıntaşü şehit yakınlarına ziyaretlerine devam ediyor. Kaymakam Altıntaş “Altıntaş, "Şimdiye kadar her zaman yanlarında olduğumuz şehit ve malüllerimizin bundan sonra da yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

Kaymakam Mustafa Altıntaş, İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Okan Tekin,  İlçe Jandarma Komutanı Yzb.Burçak Kırca , İlçe Müftüsü  Mehmet Yazıcı , Toplum Merkezi Tabibi Dr. Nur Melikhan Unutur , Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı  Müdürü Zehra Karaman, Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Ömür Göksel  Şehit ast. Ömer Burak Öğüt eşi  Edanur Öğüt, Şehit TEK.Ast.Bşçvş. Abuzer Subaşı’nın eşi  Fadime Subaşı ,Şehit J.Yzb Veysel Gökçeoğlu’nun eşi  İclal Gökçeoğlu’nu evlerinde ziyaret etti. İlçe Müftüsü Mehmet Yazıcı şehitlerimiz için Kur-an okuyarak dua etti. 
HER ZAMAN YANINIZDAYIZ
şehit Yakınlarını evlerinde ziyaret eden Kaymakam Altıntaş “Şehit ve malül güvenlik görevlilerine yaptıkları hizmetlerden ötürü tüm Türk milletinin minnettar. Şehit ve malüllerin Türkiye'ye el uzatmaya çalışan her türlü tehlikeye karşı canları pahasına mücadele ettiler. Şimdiye kadar her zaman yanlarında olduğumuz şehit ve malüllerimizin bundan sonra da yanında olmaya devam edeceğiz."ifadelerini kullandı. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.