KAYMAKAM ALTINTAŞ SENELİK İZNE ÇIKTI...

08.09.2017 - 12:30, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KAYMAKAM ALTINTAŞ SENELİK İZNE ÇIKTI...

Kaymakam Mustatfa Altıntaş, hafta başı itibari ile yıllık izne ayrıldı.   İlçemiz yaptığı 9 ay boyunca, taraflı tarafsız herkesin sevgisini kazanan ve Devlet Adamı Kişiliği ile herkesin yardımına koşan Kaymakam Altıntaş, yıllık izninin bir bölümünü kullanmak üzere, 5 Eylül Salı günü eşi Funda hanım ve kızı ile birlikte izne çıktı.  Kulağımıza gelenlere göre, Kaymakam Altıntaş, yıllık izninin bir bölümünü memleketi Ankara'da, bir bölümünü de tatil yörelerinden birinde geçirecekmiş. Kaymakam Altıntaş'ın izinde olduğu süre içinde, Gölcük Kaymakamlığı'na, Karamürsel Kaymakamı Ahmet Narinoğlu vekalet edecek.  Kaymakam Altıntaş, yeni eğitim-öğretim yılının başlayacağı 18 Eylül Pazartesi günü makamında olacak.  Bizde Yeni Gölcük Gazetesi olarak, Gölcük Kaymakamamımız Mustafa Altıntaş'a ve ailesine iyi tatiller diliyoruz... 

Kaymakam Mustatfa Altıntaş, hafta başı itibari ile yıllık izne ayrıldı.  
İlçemiz yaptığı 9 ay boyunca, taraflı tarafsız herkesin sevgisini kazanan ve Devlet Adamı Kişiliği ile herkesin yardımına koşan Kaymakam Altıntaş, yıllık izninin bir bölümünü kullanmak üzere, 5 Eylül Salı günü eşi Funda hanım ve kızı ile birlikte izne çıktı. 
Kulağımıza gelenlere göre, Kaymakam Altıntaş, yıllık izninin bir bölümünü memleketi Ankara'da, bir bölümünü de tatil yörelerinden birinde geçirecekmiş. Kaymakam Altıntaş'ın izinde olduğu süre içinde, Gölcük Kaymakamlığı'na, Karamürsel Kaymakamı Ahmet Narinoğlu vekalet edecek. 
Kaymakam Altıntaş, yeni eğitim-öğretim yılının başlayacağı 18 Eylül Pazartesi günü makamında olacak. 
Bizde Yeni Gölcük Gazetesi olarak, Gölcük Kaymakamamımız Mustafa Altıntaş'a ve ailesine iyi tatiller diliyoruz... 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.