KAYMAKAM ALTINTAŞ SÜRÜCÜYE CEZA KESTİ

Gündem 06.02.2019 - 14:20, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KAYMAKAM ALTINTAŞ SÜRÜCÜYE CEZA KESTİ

Türkiye genelinde başlatılan “Trafikte Yaya Önceliği Bilincinin Oluşturulması” uygulaması Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş'ın da katılımıyla yapıldı. Altıntaş, yaya geçidi kuralını ihlal eden bir sürücüye de ceza yazdırdı.

Türkiye genelinde olduğu gibi Gölcük’te yapılan trafik uygulaması için ilk olarak Gölcük Emniyet Müdürlüğü polis ekipleri, ilçe jandarma komutanlığı jandarma ekipleri Gölcük Anıtpark’ta toplandılar. Uygulama öncesi açıklama yapan Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş; “bu gün tüm ülkemizde trafik uygulaması yapılıyor. Bizde gölcük olarak bu uygulamayı polis ve jandarma ekiplerimizle birlikte burada gerçekleştiriyoruz. Buradaki amaç bir farkındalığı oluşturmaktır.   Trafik sorumluluğunu öğrenmek ve bu sorumluluk sadece sürücüler değil de aynı zaman yayalarımızda sorumlu olduğunu uygulamalı bir şekilde anlatmaktır. Yayalar sadece yayalar geçişlerinde karşıya geçerken sürücüler buna nasıl dikkat edeceklerini başlattığımız bu çalışmayı burada uygulayacağız. Bu uygulamaya sadece trafik polisi değil, aynı zamanda asayiş ekipleri ve jandarma ekipleri de katılım sağladı. Özellikle okul önlerinde öğrenci giriş çıkışlarda öğrenci dikkati ve sürücü dikkati çok önemlidir. Gölcük’te olağan üstü bir trafik sorunumuz yoktur. Bu bizim için önemlidir” dedi.   Bu açıklamaların ardında Gölcük ilçesinde bulunan okul önlerinde ve belirli noktalarda uygulama yapmak için ekipler konuşlandı. Ekiplerle birlikte Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Gölcük Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, Gölcük Emniyet Müdürü Selçuk Özdemir ve polis ekipleri uygulamaya başladılar. Uygulamaya katılan Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, polis ekipleri ile birlikte araçları durdurarak sürücülere trafik ile ilgili sürücülere broşür dağıtırken, aynı zamanda trafik kuralları ile ilgili bilgi verirken, emniyet kemerinin olup olmadığını sürücülere sordu.   Fahri Haner  
Türkiye genelinde başlatılan “Trafikte Yaya Önceliği Bilincinin Oluşturulması” uygulaması Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş'ın da katılımıyla yapıldı. Altıntaş, yaya geçidi kuralını ihlal eden bir sürücüye de ceza yazdırdı.

Türkiye genelinde olduğu gibi Gölcük’te yapılan trafik uygulaması için ilk olarak Gölcük Emniyet Müdürlüğü polis ekipleri, ilçe jandarma komutanlığı jandarma ekipleri Gölcük Anıtpark’ta toplandılar. Uygulama öncesi açıklama yapan Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş; “bu gün tüm ülkemizde trafik uygulaması yapılıyor. Bizde gölcük olarak bu uygulamayı polis ve jandarma ekiplerimizle birlikte burada gerçekleştiriyoruz. Buradaki amaç bir farkındalığı oluşturmaktır.

 

Trafik sorumluluğunu öğrenmek ve bu sorumluluk sadece sürücüler değil de aynı zaman yayalarımızda sorumlu olduğunu uygulamalı bir şekilde anlatmaktır. Yayalar sadece yayalar geçişlerinde karşıya geçerken sürücüler buna nasıl dikkat edeceklerini başlattığımız bu çalışmayı burada uygulayacağız. Bu uygulamaya sadece trafik polisi değil, aynı zamanda asayiş ekipleri ve jandarma ekipleri de katılım sağladı. Özellikle okul önlerinde öğrenci giriş çıkışlarda öğrenci dikkati ve sürücü dikkati çok önemlidir. Gölcük’te olağan üstü bir trafik sorunumuz yoktur. Bu bizim için önemlidir” dedi.

 

Bu açıklamaların ardında Gölcük ilçesinde bulunan okul önlerinde ve belirli noktalarda uygulama yapmak için ekipler konuşlandı. Ekiplerle birlikte Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Gölcük Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, Gölcük Emniyet Müdürü Selçuk Özdemir ve polis ekipleri uygulamaya başladılar. Uygulamaya katılan Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, polis ekipleri ile birlikte araçları durdurarak sürücülere trafik ile ilgili sürücülere broşür dağıtırken, aynı zamanda trafik kuralları ile ilgili bilgi verirken, emniyet kemerinin olup olmadığını sürücülere sordu.

 

Fahri Haner  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.