LASTİK İŞ
ismail

KAYMAKAM ALTINTAŞ'TAN BIÇAKÇI'YA ÇAT KAPI ZİYARET

Gölcük 27.09.2017 - 09:20, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KAYMAKAM ALTINTAŞ'TAN BIÇAKÇI'YA ÇAT KAPI ZİYARET

İlçemizde göreve başladığı 21 Aralık 2016 tarihinden bu yana, taraflı tarafsız bütün Gölcük halkının takdirini kazanan, Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, kadirşinazlığı ve devlet adamlığı ile hemen her kesim tarafından seviliyor ve sayılıyor.

Beşeri ilişkilere önem veren Kaymakam Altıntaş, kendisine ilçemize ilk geldiği günlerde hayırlı olsun ziyaretlerine gelen kişi ve kurumlara, vakit buldukça iade-i ziyaretlerde bulunmaya büyük önem gösteriyor.   Bu ziyaretlerini zaman zaman çat-kapı yapan Kaymakam Altıntaş'ın son durağı, ilçemizin saygın ve sevilen isimlerinden birisi olan, Mali Müşavir Hakan Bıçakçı'nın kapısını çaldı. Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Lütfü Yılmaz ile birlikte, aynı zamanda gazetemizin gönül dostu Mali Müşavir Hakan Bıçakçı'ya bürosunda bir ziyaret gerçekleştirdi. Kulağımıza gelenlere göre, oldukça sıcak ve samimi ortamda geçen buluşma, Nilüfer hanımın kahveleri ile birlikte, daha da keyifli hale gelmiş.  Sohbetin ana konusu hiç kuşku yok ki Gölcük olmuş. Gölcük'ün sorunlarının ele alındığı bu sohbet oldukça keyifli olmuş. Ziyaretinden ve göstermiş olduğu hatırşinazlıktan dolayı, Kaymakam Altıntaş'a teşekkürlerini ileten Bıçakçı, Altıntaş'a Gölcükle alakalı düşüncelerini anlatarak, kendisine başarılar diledi. Bizde Yeni Gölcük Gazetesi olarak, bu duyarlılığından ve kadirşinazlığından dolayı, Kaymakam Altıntaş'ı kutluyoruz ve en kısa zamanda bize de kahve içmeye bekliyoruz.   
İlçemizde göreve başladığı 21 Aralık 2016 tarihinden bu yana, taraflı tarafsız bütün Gölcük halkının takdirini kazanan, Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, kadirşinazlığı ve devlet adamlığı ile hemen her kesim tarafından seviliyor ve sayılıyor.

Beşeri ilişkilere önem veren Kaymakam Altıntaş, kendisine ilçemize ilk geldiği günlerde hayırlı olsun ziyaretlerine gelen kişi ve kurumlara, vakit buldukça iade-i ziyaretlerde bulunmaya büyük önem gösteriyor.  
Bu ziyaretlerini zaman zaman çat-kapı yapan Kaymakam Altıntaş'ın son durağı, ilçemizin saygın ve sevilen isimlerinden birisi olan, Mali Müşavir Hakan Bıçakçı'nın kapısını çaldı.
Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Lütfü Yılmaz ile birlikte, aynı zamanda gazetemizin gönül dostu Mali Müşavir Hakan Bıçakçı'ya bürosunda bir ziyaret gerçekleştirdi. Kulağımıza gelenlere göre, oldukça sıcak ve samimi ortamda geçen buluşma, Nilüfer hanımın kahveleri ile birlikte, daha da keyifli hale gelmiş. 
Sohbetin ana konusu hiç kuşku yok ki Gölcük olmuş. Gölcük'ün sorunlarının ele alındığı bu sohbet oldukça keyifli olmuş. Ziyaretinden ve göstermiş olduğu hatırşinazlıktan dolayı, Kaymakam Altıntaş'a teşekkürlerini ileten Bıçakçı, Altıntaş'a Gölcükle alakalı düşüncelerini anlatarak, kendisine başarılar diledi.
Bizde Yeni Gölcük Gazetesi olarak, bu duyarlılığından ve kadirşinazlığından dolayı, Kaymakam Altıntaş'ı kutluyoruz ve en kısa zamanda bize de kahve içmeye bekliyoruz.   

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.