LASTİK İŞ

KAYMAKAM ALTINTAŞ TRT' AYAZ'A KONUK OLUYOR

06.03.2019 - 17:57, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KAYMAKAM ALTINTAŞ TRT' AYAZ'A KONUK OLUYOR

Kaymakam Mustafa ALTINTAŞ, TRT Avaz da Sunulan ''Vatanım Sensin'' Programına yarın akşam konuk oluyor.

TRT Avaz Vatanım Türkiye Programı yapımcısı Tolga Özlü ve ekibi Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş'ın hayatını anlatan belgesel yaptı. Ülkemizde başarılı olmuş insanların başarı öyküsü TRT Avaz’da  Vatanım Türkiye Belgeselinde Orta Asya’dan göç etmiş daha sonra ülkemizde başarılı olmuş insanlarımızın başarı öyküsü, kültürleri, yaşam şekli, göç hikayelerinin anlatıldığı programla ilgili olarak Kaymakam Altıntaş ve ailesiyle beraber program çekimi gerçekleştirdi.  Program yarın  saat 14.30 ve 19:50 da TRT avaz kanalında yayınlanacak.
Kaymakam Mustafa ALTINTAŞ, TRT Avaz da Sunulan ''Vatanım Sensin'' Programına yarın akşam konuk oluyor.

TRT Avaz Vatanım Türkiye Programı yapımcısı Tolga Özlü ve ekibi Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş'ın hayatını anlatan belgesel yaptı.

Ülkemizde başarılı olmuş insanların başarı öyküsü

TRT Avaz’da  Vatanım Türkiye Belgeselinde Orta Asya’dan göç etmiş daha sonra ülkemizde başarılı olmuş insanlarımızın başarı öyküsü, kültürleri, yaşam şekli, göç hikayelerinin anlatıldığı programla ilgili olarak Kaymakam Altıntaş ve ailesiyle beraber program çekimi gerçekleştirdi. 

Program yarın  saat 14.30 ve 19:50 da TRT avaz kanalında yayınlanacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.