LASTİK İŞ

KAYMAKAM ALTINTAŞ VALİ GÜZELOĞLU’NU ZİYARET ETTİ

Gölcük 21.12.2016 - 11:31, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KAYMAKAM ALTINTAŞ VALİ GÜZELOĞLU’NU ZİYARET ETTİ

1 Aralık 2016 Kaymakamlar ve Vali Yardımcıları Kararnamesi ile Bursa Vali Yardımcılığı görevinden Gölcük Kaymakamlığına atanan Mustafa Altıntaş ilk olarak Vali Hasan Basri Güzeloğlu'nu ziyaret etti.

1 Aralık 2016 Kaymakamlar ve Vali Yardımcıları Kararnamesi ile Bursa Vali Yardımcılığı görevinden Gölcük Kaymakamlığına atanan Mustafa Altıntaş  ilk olarak  Vali Hasan Basri Güzeloğlu'nu ziyaret etti.   Gölcük Kaymakamlığı görevine başlayan Mustafa Altıntaş, Kocaeli'nde Valimiz ile birlikte görev yapmaktan onur duyacağını belirterek, kabullerinden dolayı teşekkür etti. GÜZEL HİZMETLER YAPACAĞIZ Vali Hasan Basri Güzeloğlu ise, Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş'a, geçmişteki birikim ve tecrübeleri ile Gölcük ilçemize güzel hizmetlerde bulunacağını belirterek, hayırlı olsun dileklerinde  bulundu ve yeni görevinde başarılar diledi. İLK ZİYARET BAŞKANLARDAN Gölcük kaymakamı Mustafa Altıntaş'ı makamında ziyaret eden belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ve AK parti İlçe başkanı İdris Alp yeni görevinde başarılar diledi. Başkan Ellibeş, Kaymakam Altıntaş'a ilçe hakkında bilgi verdi. Kaymakam Altıntaş “Gölcük'e hizmet vermekten gurur duyacağını belirterek Başkan Ellibeş'le birlikte çalışmaktan mutlu olacağını belirtti.
1 Aralık 2016 Kaymakamlar ve Vali Yardımcıları Kararnamesi ile Bursa Vali Yardımcılığı görevinden Gölcük Kaymakamlığına atanan Mustafa Altıntaş ilk olarak Vali Hasan Basri Güzeloğlu'nu ziyaret etti.

1 Aralık 2016 Kaymakamlar ve Vali Yardımcıları Kararnamesi ile Bursa Vali Yardımcılığı görevinden Gölcük Kaymakamlığına atanan Mustafa Altıntaş  ilk olarak  Vali Hasan Basri Güzeloğlu'nu ziyaret etti.
 
Gölcük Kaymakamlığı görevine başlayan Mustafa Altıntaş, Kocaeli'nde Valimiz ile birlikte görev yapmaktan onur duyacağını belirterek, kabullerinden dolayı teşekkür etti.

GÜZEL HİZMETLER YAPACAĞIZ
Vali Hasan Basri Güzeloğlu ise, Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş'a, geçmişteki birikim ve tecrübeleri ile Gölcük ilçemize güzel hizmetlerde bulunacağını belirterek, hayırlı olsun dileklerinde  bulundu ve yeni görevinde başarılar diledi.

İLK ZİYARET BAŞKANLARDAN
Gölcük kaymakamı Mustafa Altıntaş'ı makamında ziyaret eden belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ve AK parti İlçe başkanı İdris Alp yeni görevinde başarılar diledi. Başkan Ellibeş, Kaymakam Altıntaş'a ilçe hakkında bilgi verdi. Kaymakam Altıntaş “Gölcük'e hizmet vermekten gurur duyacağını belirterek Başkan Ellibeş'le birlikte çalışmaktan mutlu olacağını belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.