KAYMAKAM ASAYİŞ UYGULAMASINA KATILDI

Gündem 01.05.2017 - 19:44, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KAYMAKAM ASAYİŞ UYGULAMASINA KATILDI

İçişleri Bakanlığı’nın emriyle 81 İlde yapılan Asayiş uygulamasında Kaymakam Mustafa Altıntaş ile Gölcük Emniyet Müdürü Mustafa Faruk Keskin Değirmendere Çınarlık Meydanında ekiplerin uygulamasına katıldılar.

İçişleri Bakanlığı’nın emriyle 81 İlde yapılan Asayiş uygulamasında Kaymakam Mustafa Altıntaş ile İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Faruk Keskin Değirmendere Çınarlık Meydanında ekiplerin uygulamasına katıldılar. 80 GBT SORGUSU YAPILDI Değirmendere’de ki uygulamada Asayiş Şube Ekipleri akşam uygulamasında 50 aracı kontrolden geçirerek 80 kişi hakkında da GBT uygulaması yaptılar. 2 saatten fazla süren bu uygulama Kaymakam Altıntaş ve Emniyet Müdürü Keskin tarafından yakından takip edilirken vatandaşların da uygulama sırasında polise karşı göstermiş olduğu hassasiyet nedeniyle herhangi bir olumsuz olay yaşanmaması da son derece sevindirici oldu.  VATANDAŞ TEŞEKKÜR ETTİ Bu uygulama sırasında Değirmendereli vatandaşlar da Kaymakam ve Emniyet Müdürünün bizzat yanlarında olmasından duydukları memnuniyeti ifade ettiler. Öte yandan akşam uygulaması sırasında durdurulan araçlardan 5 adedine toplam 2 bin 197 Lira para cezası kesilirken 2 araçta yine muayenesiz ve sigortasız olması nedeniyle trafikten men edildiler.  
İçişleri Bakanlığı’nın emriyle 81 İlde yapılan Asayiş uygulamasında Kaymakam Mustafa Altıntaş ile Gölcük Emniyet Müdürü Mustafa Faruk Keskin Değirmendere Çınarlık Meydanında ekiplerin uygulamasına katıldılar.

İçişleri Bakanlığı’nın emriyle 81 İlde yapılan Asayiş uygulamasında Kaymakam Mustafa Altıntaş ile İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Faruk Keskin Değirmendere Çınarlık Meydanında ekiplerin uygulamasına katıldılar.

80 GBT SORGUSU YAPILDI
Değirmendere’de ki uygulamada Asayiş Şube Ekipleri akşam uygulamasında 50 aracı kontrolden geçirerek 80 kişi hakkında da GBT uygulaması yaptılar. 2 saatten fazla süren bu uygulama Kaymakam Altıntaş ve Emniyet Müdürü Keskin tarafından yakından takip edilirken vatandaşların da uygulama sırasında polise karşı göstermiş olduğu hassasiyet nedeniyle herhangi bir olumsuz olay yaşanmaması da son derece sevindirici oldu. 

VATANDAŞ TEŞEKKÜR ETTİ
Bu uygulama sırasında Değirmendereli vatandaşlar da Kaymakam ve Emniyet Müdürünün bizzat yanlarında olmasından duydukları memnuniyeti ifade ettiler. Öte yandan akşam uygulaması sırasında durdurulan araçlardan 5 adedine toplam 2 bin 197 Lira para cezası kesilirken 2 araçta yine muayenesiz ve sigortasız olması nedeniyle trafikten men edildiler.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.