LASTİK İŞ
ismail

KAYMAKAM BAŞKAN'A VEDA ETTİ

Gölcük 08.03.2019 - 19:00, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KAYMAKAM BAŞKAN'A VEDA ETTİ

2016 yılından bu yana Gölcük’te görev yapan ve 15 Mart’ta emekliye ayrılacak olan Gölcük İlçe Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’e veda ziyaretinde bulundu.

2016 yılında Gölcük Kaymakamı olarak atanan ve 2 yıldan bu yana Gölcük halkına hizmet veren Kaymakam Mustafa Altıntaş, görev süresi bitecek olması nedeniyle veda ziyaretleri gerçekleştiriyor. Kaymakam Altıntaş, veda ziyaretleri kapsamında Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’i makamında ziyaret etti. Ziyaret sırasında duygularını dile getiren Altıntaş, Gölcük’ü çok sevdiğini, kısa sürede güzel dostluklar edindiğini ve Gölcük’ü özleyeceğini ifade etti. Gölcük’te görev yaptığı süre boyunca işbirliği içinde çalıştıklarını, tüm ilçe yöneticileri ile birlikte çalışmaktan mutluluk duyduklarını kaydetti. Ziyaretin bir vedadan ziyade teşekkür maksatlı olduğunu belirten Altıntaş, başta Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş olmak üzere, tüm belediye çalışanlarına teşekkür etti. Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş konuşmasında, “Kaymakamımız Gölcükümüze sayısız hizmetlerde bulunmuştur. Gölcük Kaymakamlığı ve Gölcük Belediyesi olarak birçok projede, etkinlikte ve sosyal faaliyetlerde birlikte hareket ettik. Gölcükümüze yapmış olduğu hizmetlerden dolayı Gölcük Kaymakamımız Sayın Mustafa Altıntaş’a teşekkür ederiz. Sağlıklı ve huzurlu bir emeklilik hayatı geçirmesini diliyorum” dedi. Kaymakam Altıntaş, ziyaret sonrası Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’e yapmış olduğu hizmetlerden dolayı başarı belgesi takdim etti.
2016 yılından bu yana Gölcük’te görev yapan ve 15 Mart’ta emekliye ayrılacak olan Gölcük İlçe Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’e veda ziyaretinde bulundu.

2016 yılında Gölcük Kaymakamı olarak atanan ve 2 yıldan bu yana Gölcük halkına hizmet veren Kaymakam Mustafa Altıntaş, görev süresi bitecek olması nedeniyle veda ziyaretleri gerçekleştiriyor. Kaymakam Altıntaş, veda ziyaretleri kapsamında Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’i makamında ziyaret etti. Ziyaret sırasında duygularını dile getiren Altıntaş, Gölcük’ü çok sevdiğini, kısa sürede güzel dostluklar edindiğini ve Gölcük’ü özleyeceğini ifade etti. Gölcük’te görev yaptığı süre boyunca işbirliği içinde çalıştıklarını, tüm ilçe yöneticileri ile birlikte çalışmaktan mutluluk duyduklarını kaydetti. Ziyaretin bir vedadan ziyade teşekkür maksatlı olduğunu belirten Altıntaş, başta Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş olmak üzere, tüm belediye çalışanlarına teşekkür etti.

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş konuşmasında, “Kaymakamımız Gölcükümüze sayısız hizmetlerde bulunmuştur. Gölcük Kaymakamlığı ve Gölcük Belediyesi olarak birçok projede, etkinlikte ve sosyal faaliyetlerde birlikte hareket ettik. Gölcükümüze yapmış olduğu hizmetlerden dolayı Gölcük Kaymakamımız Sayın Mustafa Altıntaş’a teşekkür ederiz. Sağlıklı ve huzurlu bir emeklilik hayatı geçirmesini diliyorum” dedi.

Kaymakam Altıntaş, ziyaret sonrası Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’e yapmış olduğu hizmetlerden dolayı başarı belgesi takdim etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.